Daniel Craig tajni je agent 007 13 godina, no James Bond uskoro će proslaviti okrugli 60. rođendan.

Galerija


Bond. James Bond.

Vezani članci Novi dizajn Đurđice Vorkapić Osmislila je jedinstvene stvari koje su jako korisne u ovom razdoblju: "To je velika sigurnost" Neda Parmać - 1 Neda Parmać nakon prve pobjede priznala što joj stvara frustracije i koga gljiva ne mazi

Daniel Craig tajni je agent 007 13 godina, no James Bond uskoro će proslaviti okrugli 60. rođendan.

U travnju 2020. godine Craig će peti i posljednji put obući Bondovo odijelo, jer će se u novom nastavku naziva "No Time To Die" oprostiti s likom koji će ga obilježiti za čitav život,baš kao što je to i njegove prethodnike.

Pierce Brosnan tako je jednom prilikom otkrio kako su ga i vlastita djeca u nekim prilikama zvala James Bond.

51-godišnji Daniel za ovu se ulogu uvijek pripremao mjesecima unaprijed, a tako je bilo i sada. Za vrijeme snimanja čak je slomio gležanj, no odmarao je 2 tjedna te se vratio na posao.

Dobiti ovu ulogu jako je zahtjevno, a uz kvalitetnu glumu, dobre fizičke spreme nisu pošteđeni ni ostali likovi.

Ivana Nanut sažela je što se sve zahtjeva od glumaca, ali se dotakla i nagađanja kako bi novi tajni agent 007 mogla biti žena. Također, donijela nam je i zanmljivu priču o Bondovim djevojkama koje nisu samo lijepe, već i jako pametne.

Video pogledajte u našoj galeriji.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ovim izdanjima Maja Šuput nadmašila je baš sve, koje vam je najbolje?