Daniel Craig tajni je agent 007 13 godina, no James Bond uskoro će proslaviti okrugli 60. rođendan.

Galerija


Bond. James Bond.

Vezani članci Daniel Craig - 2 Trpio je bolove i ostao bez dva zuba, a u jednom je danu uništio tri auta vrijedna gotovo milijun dolara Film No Time To Die - 2 Novi plakat najskupljeg filma kultne franšize: Opet se razmatra odgoda puštanja u kina zbog straha da će premalo zaraditi

Daniel Craig tajni je agent 007 13 godina, no James Bond uskoro će proslaviti okrugli 60. rođendan.

U travnju 2020. godine Craig će peti i posljednji put obući Bondovo odijelo, jer će se u novom nastavku naziva "No Time To Die" oprostiti s likom koji će ga obilježiti za čitav život,baš kao što je to i njegove prethodnike.

Pierce Brosnan tako je jednom prilikom otkrio kako su ga i vlastita djeca u nekim prilikama zvala James Bond.

51-godišnji Daniel za ovu se ulogu uvijek pripremao mjesecima unaprijed, a tako je bilo i sada. Za vrijeme snimanja čak je slomio gležanj, no odmarao je 2 tjedna te se vratio na posao.

Dobiti ovu ulogu jako je zahtjevno, a uz kvalitetnu glumu, dobre fizičke spreme nisu pošteđeni ni ostali likovi.

Ivana Nanut sažela je što se sve zahtjeva od glumaca, ali se dotakla i nagađanja kako bi novi tajni agent 007 mogla biti žena. Također, donijela nam je i zanmljivu priču o Bondovim djevojkama koje nisu samo lijepe, već i jako pametne.

Video pogledajte u našoj galeriji.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ovim izdanjima Maja Šuput nadmašila je baš sve, koje vam je najbolje?