Botox, fileri?

Maja: 'Muškarci ne vole plastične žene'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada slavne osobe pretjeraju s estetskim zahvatima javnost je nemilosrdna. Goldie Hawn i Kim Novak na dodjeli Oskara pažnju su privlačile umjetnim izgledom.

inMagazin donosi priči o neuspječnim estetskim zahvatima. Maja Šuput ne vidi ništa loše u korekcijama ali kada je to u granicama normalnog.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."


Dodaje kako muškarci ne vole plastične žene. 'Ima nešto seksualno u tome, možda bi s njima proveli noć ali definitivno ih ne bi ženili ili šetali za ruku', smatra pjevačica.

Naši kirurzi kažu kako ne rade sve što pacijent zahtijeva. ' Mora negdje bit granica. Granica onoga što se uopće može napravit i granica onoga što je estetski lijepo i prirodno', rekao je kirurg Tomica Bagatin.

Tako je to u Hrvatskoj, no u Hollywoodu novac ipak donosi odluke. 'Mislim da doktor treba biti normalan a ne ohol za novac. Pacijentu treba reći ''ne možeš si ovo staviti jer ćeš izgledat odvratno, misli Maja Šuput.

Pogledajte što kažu psiholozi o ljudima koji pretjeruju s estetskim zahvatima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene