Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada slavne osobe pretjeraju s estetskim zahvatima javnost je nemilosrdna. Goldie Hawn i Kim Novak na dodjeli Oskara pažnju su privlačile umjetnim izgledom.


inMagazin donosi priči o neuspječnim estetskim zahvatima. Maja Šuput ne vidi ništa loše u korekcijama ali kada je to u granicama normalnog.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput u badiću pala u drugi plan zbog nikad slađeg prizora, njezinu sinčiću tepala i poznata Hrvatica: "Šećerko" Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje"


Dodaje kako muškarci ne vole plastične žene. 'Ima nešto seksualno u tome, možda bi s njima proveli noć ali definitivno ih ne bi ženili ili šetali za ruku', smatra pjevačica.

Naši kirurzi kažu kako ne rade sve što pacijent zahtijeva. ' Mora negdje bit granica. Granica onoga što se uopće može napravit i granica onoga što je estetski lijepo i prirodno', rekao je kirurg Tomica Bagatin.

Tako je to u Hrvatskoj, no u Hollywoodu novac ipak donosi odluke. 'Mislim da doktor treba biti normalan a ne ohol za novac. Pacijentu treba reći ''ne možeš si ovo staviti jer ćeš izgledat odvratno, misli Maja Šuput.

Pogledajte što kažu psiholozi o ljudima koji pretjeruju s estetskim zahvatima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook