Vrijeme je za ''Paprene kuglice'' u kojima danas na škakljiva pitanja odgovara pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'', glumac Slavko Sobin. Otkrit će nam svoj ljubavni talent, kakve mu sve fotografije šalju obožavatelji na društvenim mrežama, ali i vidi li u svojem ogledalu razjarenog bika ili umiljatu pudlicu.

Galerija


U ovom zanimljivom razgovoru Slavko Sobin otkrio nam je kakav je njegov ljubavnički talent, kakve mu sve fotografije šalju obožavatelji na društvenim mrežama, ali i vidi li u svojem ogledalu razjarenog bika ili umiljatu pudlicu.

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" pohrlila u zagrljaj najdražeg muškarca: Ovo je dečko lijepe Gabrijele Pilić

Odmah za početak vruće pitanje - koliko je uloga dobio preko kreveta?

''Nijednu! Pa naravno da nisam nijednu. Nije ti ovo Hollywood, dragi, nitko se ne praši za uloge. Priznao bih ti...'', tvrdi Slavko. 

A evo što je odgovorio na pitanje bi li se prije odrekao titule pobjednika ''Plesa sa zvijezdama'' i svojih ljubimaca, pasa Bube i Mare?

''Svega prije Bube i Mare. Jako sam sretan da sam pobijedio, jako sam sretan da imam tamo neku publiku koja je za mene navijala, jako sam sretan što sam Gabi usrećio ali nikad se ne bih odrekao Bube i Mare'', kaže. 

Što se njega tiče, muškarac koji pokazuje emocije nije manje muško. 

''Apsolutno ne, dapače! Najmanje si muško ako se konstantno praviš neki alfa onda kompenziraš nešto. Pravi muškarac pokazuje emocije'', smatra Slavko. 

Zanimljiv odgovor dao je Slavko na pitanje s kojom bi jurilicom usporedio svoj ljubavnički talent - trokolicom, formulom ili svemirskim brodom. 

''Jel pričamo o trajanju ili o tehnici? Ako je trajanje onda je formula u zavoju...a za kvalitetu? Ah, dat ću ti popis pa pitaj druge!'', šali se. 

Razigrano maštanje o drugoj osobi po njegovom mišljenju nije prevara bračnog partnera, a našeg davora zanimalo je o kome Slavko mašta. 

''Kako kada! Kad već mogu maštat zašto bi se limitirao na jednu osobu! Tu je cijeli dijapazon!'', zaključio je. 

Slavko nije mogao izbjeći još jedno pitanje - ima li u svom mobitelu više svojih ili tuđih golih fotografija. 

''Svoje fotografije imam da vidim napredak u teretani. Većinom su do ruba hlača, ispod nema napretka...hahahha... Ali imam puno tuđih golih fotografija u inboksu na Instagramu...izbrišem, blokiram... Ljudi molim vas, nemojte više, stvarno me ne zanimaju, stvarno mi nemojte slati. Remeti mi moj osobni mir, nepristojno je i nije cool'', odgovorio je Slavko u svom stilu. 

A što nam je još otkrio, pogledajte u našem video prilogu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"