Sve je kako treba biti

Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

Slavko Sobin Slavko Sobin PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +0 Slavko Sobin u vrtu Galerija

Glumac Slavko Sobin gotovo nikad javno ne govori o privatnom životu no samo za IN Mmgazin otkriva da mu je u ljubavi sve baš onako kako treba biti, da mu je već dugo lijepo i da uživa. Nedavno je tu svoju životnu idilu preselio daleko od gužvi grada, na osamu u šumi gdje obnavlja svoju novu kuću i uzgaja povrće.

Slavko Sobin odlučio se za veliku promjenu u svojem životu. Užurbanu vrevu grada zamijenio je kućom daleko od gužvi i stresa. Njegov novi dom još se uređuje, a on užurbano radi i u vrtu.

''Kad dođeš tu, sve ti stane. Otvori se srce, stane vrijeme, dolaze ti psi tvojih prijatelja na čuvanje jer, eto, možeš i tako'', govori i dodaje: 

''Ja puno vremena ionako provodim u prirodi, što sa psima, što rekreacijski. Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti, prolaziti, boraviti.''

Iako oko uređenja nove kuće ima itekako mnogo posla, pa mu nije dosadno, ipak mu nedostaje rad ispred kamera i na kazališnim daskama.

''Iskreno, mene već lagano dovodi do ludila jer sam navikao raditi i volim raditi i malo se osjećam beskorisno. Možda zato sadim kelj da bih nešto stvorio'', priča. 

Stvorio je ovaj glumac brojne likove rasprodanih predstava i gledanih TV serija. No o njegovu privatnom životu malo znamo.

''Trenutačno mi je privatni život OK. Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time.  Sve je lijepo, eto. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome'', zaključio je. 

Našalio se glumac na svoj račun jer gotovo nikad ne govori o privatnom životu. Dok ne krije da u poslu ima velike planove, na privatnom planu još nije skovao detaljan plan i program.

''Nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bih najradije s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš neodlučan'', iskreno kaže. 

U kojem god ga smjeru život odveo, nema sumnje, njegovi će vrtovi uvijek biti puni sočnih šarenih plodova.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović Bome su se dotjerali Slavko Sobin jednim je detaljem zasjenio zgodnu plavušu s kojom se pojavio, evo zašto su svi gledali samo njih!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene