Zanimljivo svakako!

Sobin je ekstra bodove dodijelio Pedru i Valentini, a bilo je tu i ukradenih plesova, kobasica, posvađanih partnera i još štošta!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ples sa zvijezdama - 9 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 8 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 7 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 6 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 Slavko Sobin +22 Slavko Sobin - 4 Galerija

Svi su se pitali kako će proći ''Slavkov izazov''. Zvijezde i mentori sinoć su pokazali da su s razlogom došli do osme emisije showa i, malo je reći, uspješno u koreografiju ubacili pokrete koje im je zadao posljednji pobjednik Slavko Sobin. Albina Grčić i Mario Ožbolt napustili su show, a bilo je tu i ukradenih plesova, kobasica, posvađanih partnera i još štošta.

Zvjezdano-mentorskih parova u showu ''Ples sa zvijezdama'' sve je manje pa se i atmosfera zahuktava! Sinoć su parovi trebali u ples što bolje uklopiti i pokrete koje im je zadao posljednji pobjednik Slavko Sobin.

Pogledaj i ovo Ana i Mario napustili Ples sa zvijezdama - 3 ''nije bilo lako'' Naša proslavljena sportašica odlazi iz "Plesa sa zvijezdama" bogatija za iskustvo, ali i puno više od toga: "Stekla sam prijatelja za život!"

Je li im pomogao ili odmogao? Domenica i Alan zadatak su ozbiljno shvatili. Mario i Albina otkrili su kako baš i nisu kliknuli, ali dobru energiju ostavili su na podiju. Nažalost, ovo je bio njihov posljednji ples. Albina i Mario napustili su show!

Sandi i Helena Slavkove korake integrirali su u fantastičnu rumbu. 

Filip i Paula zaplesali su tango na stolu i sve oduševili. Pedro i Valentina svoju su koreografiju obogatili Slavkovim izazovom i otplesali cha cha cha. 

Više od 8 od Cibocija nisu sinoć dobili ni Jelena i Marko. Marko i Gabriela nastavili su u svojem dobro poznatom tonu. No Slavkova dva dodatna boda osvojili su Pedro i Tina. 

Bili su tu i trenuci koji, mogli bismo reći, dodatno ''začine'' emisiju. Maja je dobila kobasicu, Maja i Igor pokušali su izvući tračeve iz mentora i zvijezda…

Zvijezde i mentori već nastavljaju dalje prema finalu. Postalo je tijesno, a mi jedva čekamo vidjeti što nam spremaju iduće nedjelje!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene