Pred nama je još jedna epizoda urnebesne skrivene kamere u realizaciji Jana Kerekeša.


Glumac Jan Kerekeš svojim spačkama nastavio je zabavljati slučajne prolaznike. Ovog puta na meti su se našli kupci jednog trgovačkog centra, a Jan je svoju podvalu izveo uz asistenciju jedne gospođe.

Vezani članci Indira Levak i Goran Navojec Zvuče li vam poznato ova lica? Veliki povratak legendi i zahtjevnih transformacija na male ekrane Slika nije dostupna "F*** you!" Rastrojeni glumac slučajnim prolaznicima mobitele bacao u smeće

Ona je naime na parkingu zamolila prolaznike da joj pričuvaju kolica s kupljenim stvarima jer je, kako im je pojasnila, zaboravila dokumente na blagajni. Dok je ona išla po novčanik u dućan na parking je stigao Jan koji je "slučajno" automobilom zakačio puna kolica i krenuo s vožnjom. Iznenađeni prolaznici nisu se isprva snašli, a pravi kaos uslijedio je tek nakon što se "zaboravna" gospođa vratila do svojih kolica za kupovinu. Jedna od nasamarenih djevojaka prvo je od šoka problijedila, a nakon toga Kerekeša je i raskrinkala. Kako se sve rasplelo pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.