skrivena kamera

Kao da je duha vidjela: Brutalno joj podvalio, a ona ga raskrinkala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred nama je još jedna epizoda urnebesne skrivene kamere u realizaciji Jana Kerekeša.

Glumac Jan Kerekeš svojim spačkama nastavio je zabavljati slučajne prolaznike. Ovog puta na meti su se našli kupci jednog trgovačkog centra, a Jan je svoju podvalu izveo uz asistenciju jedne gospođe.

Pogledaj i ovo showbuzz SKRIVENA KAMERA Koja blamaža: Dok je sjedio na javnom WC-u slučajno pokazao ono što nije htio da itko vidi

Ona je naime na parkingu zamolila prolaznike da joj pričuvaju kolica s kupljenim stvarima jer je, kako im je pojasnila, zaboravila dokumente na blagajni. Dok je ona išla po novčanik u dućan na parking je stigao Jan koji je "slučajno" automobilom zakačio puna kolica i krenuo s vožnjom. Iznenađeni prolaznici nisu se isprva snašli, a pravi kaos uslijedio je tek nakon što se "zaboravna" gospođa vratila do svojih kolica za kupovinu. Jedna od nasamarenih djevojaka prvo je od šoka problijedila, a nakon toga Kerekeša je i raskrinkala. Kako se sve rasplelo pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene