60 godina karijere

VIDEO Znate li koja je najizvođenija domaća pjesma na - sprovodima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drago Diklić dugi je niz godina prisutan na domaćoj sceni. Iza njega su veliki uspjesi.

Drago Diklić je otkrio  zašto je za njegova predsjedanja Zagrebački festival bio najbolji u Europi, te nam povjerio koju je pjesmu napisao legendarnom Deanu Martinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

Evo kako je nastala legendarna pjesma 'Suza za zagorske brege'!

O svom životu kaže kako bi sve opet ponovo, bilo je pjesme, veselja i kobre kapljice. Otkrio je kako je supruga Ljerka izabrala njega tako da se morala pomiriti s činjenicom da umjetnici, muzikanti nisu baš pouzdaniji partneri.

'Uvijek ima situacija koje te navedu da skreneš malo, to je tak u toj profesiji', rekao je Drago koji je ipak svojoj supruzi ostao vjeran. Jeste li znali da je baš Drago zaslužan za tradiciju dočeka nove godine na glavnom trgu? Doznali smo i je li mu smetao nadimak Fiko. 'Čovjek bez nadimka je pola čovjeka. Svaki čovjek koji ima nadimak, taj nekaj i vredi', kaže.

A jedna njegova pjesma se najviše izvodi na sprovodima. Radi se o pjesmi 'Gde si sad moj prijatel' i spada među Diklićeve najveće hitove. Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene