Pogledajte video

Sjećate se njih iz 'Ko to tamo peva'? Evo kako zvuče 33 godine kasnije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na otvaranju Motovun film festivala nastupili su legendarni 'drombuljaš' i harmonikaš iz kultnog filma 'Ko to tamo peva'.

Filmski festival koji odiše jedinstvenom energijom, nema sumnje, onaj je u Motovunu. Ovog je vikenda raširio svoja velika platna i ugostio osebujne goste, među kojima i glumce iz legendarne komedije 'Ko to tamo peva', snimljene davne 1980. godine.

>> Otvoren je 16. Motovun festival

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Organizatori festivala svoje dvorište pretvorili su u 'Malu mahalu', a aktivističkim programom, posvećenim romskoj zajednici, žele pokazati pokazati i njezina lica koja su daleko od uvriježenih predsrasuda koje imamo o Romima.

Upravo iz tog razloga na Motovun film festivalu nastupili su i Miodrag te Nenad Kostić, glumci iz filma 'Ko to tamo peva'.

'Ugodno je biti ovdje i tako lijepo sam primljen i lijepo ispoštovan i ja sam htio dati sve od sebe i nakon 33 godine, pojavio sam se u Motovunu', ispričao je pred kamerama inMagazina Miodrag Kostić.

Kako je izgledalo snimanje kultnog filma prije 33 godine ispričali su pred kamerama inMagazina, a što se još događalo u Motovunu, pogledajte u videu.

Podsjetimo, ovaj kultni film možete pogledati i na OYO.hr!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene