Kate pod povećalom

Propusti postali međunarodni skandal - Sve zbog Kateine stražnjice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udati se za princa i postati članicom kraljevske obitelji san je mnogih djevojaka. No kraljevskim hodnicima ne teku uvijek med i mlijeko.

Privatnost je gotovo nepoznat pojam, a sitni propusti pod povećalom javnosti postaju skandali na međunarodnoj razini. Tako se princeza Kate Middleton zbog vjetra koji joj je podignuo suknju i otkrio njezinu pozadinu trenutačno nalazi na naslovnicama tabloida diljem Europe.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Vjetar pokazao guzu Kate Middleton!

'Mijenja se ja bih rekla devedeset posto njihovog prijašnjeg života jer je ona tim trenutkom kad dođe u takvu poziciju izložena sudu i pogledu javnosti. Znači nestaje njene privatnosti, privatnost je samo iza zatvorenih vrata, u rezidenciji ili u stanu. A sve drugo je podložno pravilima kojih ima puno', kaže bivša šefica protokola u Uredu predsjednika RH Milanda Privora.

I dok jedni izvori navode kako je upravo zbog strogih pravila i prevelikog pritiska nedavno došlo do prekida veze princa Harryja i bogate nasljednice Cresside Bonas, drugi takve informacije negiraju. Bilo kako bilo, ovaj mladi aristokrat ponovno je slobodan kao ptica. Iako su šanse da neka od hrvatskih ljepotica postane nova prinčeva odabranica minimalne, poznate smo dame upitali bi li se voljele naći u toj ulozi.

'Sve to pada u vodu ako se ja ne zaljubim. Ako tu nema ljubavi, onda mi princ ni ne treba. Onda ću ja naći svog klošara i od njega napraviti princa', kaže lijepa Tina Katanić.

Pogledajte prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene