Novi hit

VIDEO Što je zajedničko tamburašima i opaticama?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tamburaši iz Vinkovaca 'Sinovi ravnice' pripremaju novu glazbenu poslasticu s okusom Slavonije. Snimili su novi videouradak za pjesmu znakovitog naziva 'Opatice'.

Tamburaši iz Vinkovaca, 'Sinovi ravnice' pripremaju novu glazbenu poslasticu s okusom Slavonije znakovitog naziva 'Opatice'.

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

Indira je prava fatalna žena u crvenom - 'Ljubavnici' su vani!

'Sam naziv Opatice nije imao nikakav cilj provokacije, da to ljudi ne bi krivo shvatili. Provlači se kao jedna fraza, jedna usporedba i ništa drugo, nema nikakve veze sa religijom', objasnio je Igor Rojka.

Nema veze s religijom, nego s prijevarom. Evo kako su to na fini način pojasnili Sinovi ravnice.

'Osobe koje već žive u nekoj zajednici, u ljubavi, imaju neku prošlu i neuzvraćenu ljubav, nedozvoljenu', rekao je Igor.

Tamburica je u novoj pjesmi Sinova ravnice dobila neobično društvo. Na saksofonu je zasvirao glumac Goran Navojec.

'Do ove je suradnje došlo jer smo htjeli spojiti neugodno s beskorisnim, potrudili smo se i mislim da smo u tome uspjeli', rekao je Navojec.

Ovaj i prethodni singl Sinova ravnice potpisuje član Colonie Boris Đurđević. Upravo je pjesma 'Ljubavnici', koju su otpjevali s Indirom, šarmantne Vinkovčane gurnula pod svjetla reflektora domaće glazbene scene.

'Pa, imamo skandal sa zadnjim spotom 'Ljubavnici' koji nam je bio skinut s Youtubea, zbog neprimjerenih scena koje ja osobno nisam vidio u spotu', otkrio je Marijan Novoselac.

Ova vinkovačko-bjelovarska kombinacija dobro funkcionira, ne samo na glazbenom planu, a o čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene