Ekskluzivno!

Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte!

Siniša Vuco Siniša Vuco In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco +0 Siniša Vuco Galerija

Siniša Vuco je u posljednjih godinu i pol dana "pao" sa 130 na 90 kilograma te prepun energije radi punom parom. Nakon 22 godine snimio je nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti" te najavio skorašnji izlazak novog albuma svojeg benda Živo blato koji će imati nevjerojatnih 118 pjesama. Bojanu Kosijeru je otkrio kako je stigao do nove linije, a uskoro ćete to moći saznati i iz prve ruke.

"Kad bih ja izdvojio, meni je najbolji stih koji sam napisao, jer to je nevjerojatno: 'Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti, takvoga me majka rodi, takav ću i ostariti'. I sad u zadnje vrijeme ova starija ekipa pjeva 'takav ću i umrijeti'. Znači ja se sad naježim. Zašto? To je život!", ispričao je glazbenik. 

Jedan od svojih najvećih hitova Vuco je napisao 98. s 27 godina, a nakon više od dva desetljeća stigao je i nastavak legendarne pjesme koji vam ekskluzivno predstavlja u In Magazinu.

"Pjevao sam nekad davno 'Volim piti i ljubiti, sad ne ljubim samo pijem, do ničeg mi više nije...'", otkrio je Siniša. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Vuco je u karijeri objavio 11 studijskih i pet kompilacijskih albuma i vrlo je ponosan što je već s 29 godina, nakon prodanih 200 tisuća ploča, kao izvođač i autor osvojio diskografsku nagradu "Zlatna ptica".

"Sve što ja imam od glazbe ništa mi nije servirano. I trebalo je zadržati tu dozu umjetnosti u sebi da se ne prodaš, a Vuco se nikad nije prodao. Ti uzmi 'Crna ženo' i makni moj vokal, to je 'Sad but true' od Metallice", istaknuo je glazbenik. 

"Uvijek se roka. Evo, mi smo napravili zadnji put razgovor na Antivalentinovo. Znači, to je publika koja je došla gledati, tu nitko nije znao da ću ja doći. To je Let 3 i par bendova. Ja sam otpjevao 'Goluba Vasu' s mojim dragim prijateljima. Šta se dogodilo kad je krenula podigla me iz pepela? To je gorilo!", rekao je Vuco. 

"Može svatko reći ovo ili ono. Ali te pjesme će ostati stotinama godina, dok god budu živjeli ljudi. I to je u biti bit umjetnika. Jer postoji estrada i postoje umjetnici. Postoji neki zabavni pjevač i postoji Jura Stublić koji je umjetnik. Ali ne smiješ puno biti umjetnik jer si gotov, nećeš zaraditi", ispričao je. 

A ljubitelje njegova benda Živo blato razveselit će vijest da uskoro izlazi novi album. Trebao je imati čak 116 pjesama, no ipak se nije zaustavio na toj brojci. "118, dodao sam dvije koje će odsvirati moji dragi prijatelji mandolinisti, dvije dalmatinske, jedna se zove 'Filter 160'", otkrio je glazbenik. 

Vuco je nedavno sve iznenadio jer je u posljednjih godinu i pol dana izgubio 40 kilograma, a mnogi se pitaju kako je to uspio. "U Hrvatskoj nitko nije skinuo 40 i više kilograma, a da nije potrčao, ja nisam potrčao dva metra i nisam podigao teže od ove kamere, ma kakve kamere, preteško. Hodanje da, naravno da sam hodao", objasnio je. 

Osjeća se, kaže, mnogo bolje, a svoja iskustva želi prenijeti i na druge te bi u prosincu trebao otvoriti centar za savjetovanje.
"Ja molim boga da uspijem sve posložiti sa stručnjacima, liječnicima, kondicijskim trenerima, nutricionistima, ja imam svoju metodu koja se bazira, ajmo reći na psihi. Na mentalnom, snaga volje, vrati čovjeku samopouzdanje 'ako mogu ja možeš i ti', tu sam ja dobar kao Ćiro u nogometu", rekao je Vuco. 

Pojasnio je i je li tu riječ o kombinaciji prehrane i treninga. "Apsolutno, režim mora biti, ali šta je bitno. Mi svi znamo, ne smije se kruh, ne smije se gazirano, ali treba čovjek ojačati psihu da on uspije to, da ne poklekne", naglasio je. 

A Vuco ne da nije pokleknuo, nego se čini jačim nego ikada. Na pragu 50. godine pun je energije i kreativnosti te nam je najavio još puno iznenađenja koja će vam In Magazin vrlo brzo otkriti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 4 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 +3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 6 Celebrity Kristina Mandarina pokazala kako je izgledala dok je išla u srednju školu, fanovi se iznenadili
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene