Okrunjena gospođa

Šibenčanka 2. najljepša na svijetu – Njezino pravo zanimanje je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šibenčanka Maja Curavić vratila se iz Dominikanske Republike u kojoj se okitila titulom druge najljepše gospođe na svijetu. U ekskluzivnom razgovoru ispričala nam je sve detalje s održanog izbora ljepote!

Maja Gović Curavić već se deset godina bavi manekenstvom. Sve je počelo u Americi, gdje je tada i živjela. Ovo joj je treće natjecanje, a nedavno održan Mrs.(Misis) Multiverse na Karibima donio joj je do sada najbolji plasman.

A na Karibima Maji je bilo predivno! 'Deset dana raja sam aerodrom, kuća od kremena sve je otvoreno bez prozora, slamnati krovovi...', nabraja zgodna Šibenčanka.

Pogledaj i ovo Izbor za Miss sporta 2022. Sportašice u borbi za krunu Izabrana je nova Miss sporta Hrvatske: ''Nisam očekivala pobjedu, malo su me iznenadili''

>> Lijepa Šibenčanka proglašena 2. najljepšom gospođom SVIJETA!

Pobjednica natjecanja Mrs. Multiverse bila je Majina cimerica, Ajslin iz Kazahstana. Natjecateljice su imale od 27 do 35 godina, a samo je naša Maja majka djevojčice Angeline koju su nazvali prema Angelini Jolie. 'S obzirom na kriterije kompletne osobe, nije isto ako ti imaš bogatog muža ili radiš pet poslova da imaš normalan život. Gledajući to i izgled prema drugim curama i same cure su me smatrale za favoritkinju', priča Šibenčanka.

Osim toga što je lijepa, izvrsno govori engleski jezik, a modeling joj je samo hobi. Njezin pravi posao je nastavnica matematike, aerobic instrukorica, te dječja animatorica. Vrijedna poput pčelice, Maja u Hrvatskoj vodi izbore ljepote te djevojke savjetuje i prenosi im iskustva koja je stekla u inozemstvu.

Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene