'Ona je legenda'

SHOWBUZZ BLOK Kojoj je svjetskoj zvijezdi Nina maznula mikrofon?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nina Badrić je pak ispričala nekoliko zanimljivih pikanterija s proslave 10-te godišnjice braka Sandre Meljničenko i ruskog milijardera Andreja. Nećete vjerovati kojoj je svjetskoj glazbenoj zvijezdi Nina otela mikrofon.

Tradicionalni odmor u Hrvatskoj ni ove godine nije propustio Roman Abramović. Ovo mu je drugi odmor ovog ljeta. Prvi je u srpnju proveo na Azurnoj obali gdje je supruga Dasha prisustvovala vjenčanju sina monegaške princeze Karoline za talijansku aristokratkinju i milijarderku Tatianu Borromeo.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nagađa se kako Dasha više voli francusku rivijeru, dok Roman ljeto ne može zamisliti bez Jadrana. Obitelj se prošle godine gotovo dva tjedna odmarala na Eclipsu kojeg su usidrili na Mljetu. Jahta sada očekuje dolazak jednog od najbogatijih ljudi svijeta i vlasnika nogometnog kluba Chelsea, a potom će se vjerojatno uputiti u neku skrovitu uvalu kakvima obiluje naša obala.

Jedni su u društvu najdražih, a drugi su – nestali?

Nina Badrić proteklog je vikenda tulumarila u St. Moritzu na proslavi 10-te godišnjice braka svojih prijatelja Sandre Meljničenko i ruskog milijardera Andreja. Goste na zabavi pjesmom su zabavljale legendarna Cher i Kylie Minogue.

'Kylie je prslatka, genijalno, ali nekako kad je izašla Cher ona je legenda. Niakda nisam mislila da ću biti na metar i vidjeti uopće tu ženu', rekla je Nina.

A Nina si je ovog ljeta priuštila i gotovo mjesec dana, kako kaže, hvarskog zena. Naime u Jelsi ima stan. Otok je istražila i zaključila kako ne zna gdje je to na Hvaru Beyonce pronašla plavi bršljan po kojem je nazvala svoju kćer.

Više saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene