Tulum je počeo

Turisti o Hrvatskoj: 'Djevojke su divne, muškarci su zgodni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na otok Pag stiglo je čak 10 000 Britanaca koji su došli na Hideout Festival – Tulum je počeo, a pogledajte samo što su sve snimile naše kamere na licu mjesta!

Ovih dana Zrće je europsko središte zabave. Naime, na otok Pag stiglo je čak 10 000 Britanaca koji su došli na Hideout Festival. Njime se otvorila bogata festivalska sezona na Zrću, koje će i ovog ljeta ugostiti brojna domaća i svjetska glazbena imena. Uz mnoge inozemne goste, na Pagu smo susreli i poznata lica poput putopisca Hrvoja Šalkovića i nogometaša Intera Marcela Brozovića.

Pogledaj i ovo showbuzz Party je već počeo Mladi iz cijelog svijeta stigli na Jadran: Aduti prštali na sve strane

Engleski jezik je na nekoliko dana postao službeni jezik najpopularnije plaže na Jadranu jer su partijaneri, uglavnom iz Engleske, okupirali Zrće. Više nije tajna, Engleska i Hrvatska vole se javno. 'Djevojke su divne. Muškarci su zgodni, preplanuli', mišljenje je stranaca koji su se našli na mjestu radnje.

Više od 15 tisuća mladih se zabavlja u jednom od najboljih klubova na svijetu

Engleski organizatori festivala, oduševljeni Hrvatskom, čak su odlučili dugoročno iznajmiti otok Obonjan kod Šibenika i organizirati intimnije slavlje glazbe pripremajući još jedan specifični festival.

'Uzeli smo u najam na 43 godine i pretvorit ćemo u eko područje pa ćemo se fokusirati na wellness i hranu i piće i glazbu i kreativni smještaj. Odlično se osjećamo, nismo ni bili svjesni toga', rekao je Dan Blackledge.

Uz svakodnevnu porciju zabave, koja uključuje dnevne partije, tulume na brodovima i večernje koncerte, na Zrću možete uživati i u teretani na plaži.

Što se još događa na Zrću,saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene