Poznate osobe svojim nas stajlingom često iznenade ili šokiraju. Kako im slava raste, ekipa za uljepšavanje sve je brojnija.


Pojedine glumice i pjevačice potpuno su promijenile svoj izgled s početka karijere. Lejla Filipović, Severina Vučković, Zrinka Cvitešić... samo su neke od domaćih zvijezda koje su u potpunosti promijenile vlastiti izgled i stil.

Seve otkrila koja ju je misao vodila na putu do estradnog vrha

Kako su postigle tu nevjerojatnu transformaciju?

Vezani članci Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić vratila se 23 godine unatrag i podijelila video koji nikog nije ostavio ravnodušnim Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

Zajedničko svim domaćim zvijezdama čiji se stil danas ne može mjeriti s onim kada su se prvi put pojavile u medijima je činjenica da su uvijek bile zgodne. Atraktivna odjeća bila je samo nadogradnja koja im je omogućila da kroz godine na sceni postanu miljenice modne kritike.

Jedna od poznatih Hrvatica čiji je stil danas neusporediv s onim kada se tek pojavila na sceni je Sanja Duggan. Trendseterski stil kakav njeguje danas vjerojatno nije bio ni u planu za vrijeme poduzetničke karijere devedesetih. No nije Sanja jedina zvijezda čiji je stil danas neprepoznatljiv.

Malo koja naša zvijezda je lutala stilskim stazama kao Zrinka Cvitešić. Danas je teško zamisliti da je Zrinka ovako izgledala ne tako daleke 2008. godine. Vidjeli smo je čak i s brkovima. Kratka crna kosa, kožnate jakne i traperice bile su joj zaštitni znak.

Jedna od najbogatijih Hrvatica izrekla je sudbonosno 'da'

Naš modni vremeplov sada putuje u 1998. godinu i predstavljanje tadašnje misice Lejle Šehović u Sun Citiju. U posljednjih 17 godina dosta toga se promijenilo na Lejli Filipović. I to nabolje. A njezine stilske transformacije pratile su odgovarajuće frizure.

Kada je Severina pjevala 'Dalmatinku' daleke 1993. godine, teško da je netko mogao predvidjeti da će 22 godine kasnije postati prava modna ikona. Od faze Djevojke sa sela, preko plave kose pa sve do današnjeg zrelog, ženstvenog stila, Severina dokazuje da je prava modna kameleonka.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook