Pogledajte video

Severina već prvu večer prozvana kraljicom modnog događanja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi red polako se punio, a, naravno, svu medijsku pozornost svojim dolaskom privukla je, a tko drugi nego Severina. Ako vam do sada to i nije bilo jasno, od sada je službeno - Seve je kraljica. Ako već ne doslovno, onda sigurno prve večeri Cro-A-Portera.

Severina je stigla zbog nove kolekcije Matije Vuice, za koju je odradila cijelu kampanju.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

'Ja sam bila na jednoj od njenih prvih revija, od 1995. godine i onda kad smo snimali nekako mi je prošlo kroz glavzu - u tom poslu su toliko godina, a stalo im je do svake dlačice, još imaju taj dječji entuzijazam', rekla je pjevačica za inMagazin.

S Matijom surađuje već godinama. Tako je u Dubrovniku snimljena pored opatica u seksi koktel haljini, a u posjet srpskoj kraljevskoj obitelji stigla je u prozirnoj toaleti. Morali smo primijetiti kako njihova suradnja često završava na naslovnicama.

>> Brojne zvijezde došle na Cro A Porter, stigao čak i Milan Bandić!

Od glave do pete odjevena u hrvatski dizajn, na Cro-A-Portret porter stigla je i Maja Šuput. Iako se upravo sprema snimiti spot za pjesmu 'Djevojačko veče', njezina, kaže, još nije na vidiku. Iako su je ovo ljeto na Hvaru snimili u društvu vlasnika prestižnih londonskih klubova Alexa Nicholla...

Što je još otkrio inMagazin, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene