Puna planova

Severina ususret Rujanfestu: 'To će sigurno biti dobra noć!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina uskoro počinje snimati novi album, a fanovi će uskoro čuti i novu pjesmu. Uoči nastupa na Rujanfestu, ekipi inMagazina je otkrila i kakvu poeziju skriva u svom domu, koja je tajna njezina mladenačkog izgleda te koji su još koncerti u planu.

Severini je pripala čast otvoriti šesti po redu festival dobre zabave - Rujanfest.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako vam se sviđa? S crvenim detaljem regionalna diva izgleda još mlađe!

Lijepoj Splićanki ovo je drugi put da pjeva na rujanfestovskoj pozornici. Publika je pod šatorom u njezinu nastupu uživala prije pune četiri godine.

>> Rujanfest: Severina, klapa Rišpet i Crvena jabuka nastupaju u petak, 13. rujna

'Bit će drugačiji koncert. Ovo su opušteniji koncerti', kaže Severina.

Uskoro i novi singl

Severina je pak potvrdila je da uskoro u eter izlazi singl koji će se naći na novom albumu koji počinje snimati krajem godine. Prvi put za Severinu ju je skladao riječki glazbeni maher Andrej Babić, čije su pjesme čak 6 puta pjevali, ne samo hrvatski, predstavnici na Euroviziji.

'Dobila sam tu pjesmu prije 4, 5 mjeseci. Pustila sam je malo da odstoji, da se paca. Tako treba sa svima, ja mislim, ne samo sa pjesmama', kaže pjevačica.

Svjetlo dana uskoro će ugledati i DVD sa Severinine vrlo uspješne turneje 'Dobrodošao u klub'. Dok su koncerti iz ostatka regije na njemu već pronašli svoje mjesto, Splićani će na Severinin spektakl u rodnom gradu morati pričekati još neko vrijeme. 'Split - neki datum, ne znamo koji je jer još nije otvorena Splitska Arena', objašnjava u intervjuu za inMagazin.

Već je rezervirana za Novu godinu

No već se zna kako će Crnogorci uz Severinu u Budvi ispratiti Staru godinu. S novom frizurom i besprijekornom figurom, popularna pjevačica i danas izgleda kao da se vratila u vrijeme svoje maturalne zabave.

'Dođite 13. rujna, u petak. Znači - petak 13. 2013. godine, auuu. Što znači ovaj datum? Na Rujanfest. To neće biti dobra noć predosjećam, to će sigurno biti dobra noć!', kaže kroz smijeh Seve.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene