STIŽU SILIKONI

Severina konačno progovorila o plastičnim operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa pjevačica je propjevala o temi o kojoj se govori od početka njezine karijere - estetskim operacijama.

Nova Severinina pjesma ''Silikoni'' uzburkat će duhove cijelog Balkana. Naime, Seve je javno progovorila o estetskim operacijama. Je li povećala usne, stavila silikonske implantate u grudi ili pak zategnula lice, teme su to o kojima su mnogi pričali i nagađali koliko u tome ima istine. No, zapravo, baš ta tema je Severini najmanje zanimljiva. 'To je meni jako smiješno. Prirodno sam uvijek bila dobro stavljena u svim dijelovima. Imaš šta za pokazat! Imam šta za pokazat, da!

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Neki tvrde kako Severina svoj dobar izgled može zahvaliti estetskim popravcima u operacijskim salama. 'Pa ja mislim da je to nekako pitanje koje se ne bi smjelo postavljat iz kulture! To je kao da te netko pita za popravljanje zubi. Žene su se izborile za svoje silikone i da budu lijepe napokon!

Upravo će 'Silikone' Severina izbaciti za tri tjedna. Riječ je o njezinom novom hitu u kojem se za potrebe tog videospota pridružila i srbijanska glumačka legenda, Seka Sablić koja ne skriva da je otišla pod nož. 'Evo ja ću iskreno reći, u ono moje vrijeme kad sam bila djevojka, sa 20, 22 godine, ja sam operirala nos, u ono vrijeme kad to nitko nije radio', priznala je Jelisaveta Seka Sablić.

Voljeli vi plastične ljepotice ili ne, čini se da će Severinini ''Silikoni'' podignuti prašinu u medijskom prostoru cijelog Balkana. A Severina je za kraj poručila kako žene imaju pravo pokazati što god žele. 'Radite šta hoćete sa svojim tijelom! Samo mislite svojom glavom, nemojte da vašom glavom misli drugi ili država! Pa ako i žena poželi stavit silikone. Nek stavlja, nek trpa, šta god, samo da bude njena želja. Što uostalom kaže i pjesma, sve i da sam 'ravna kao daska, tebi sviđam se'. Što ja nisam nikad bila, zaključila je Severina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene