Severina je dečku Igoru pripremila iznenađenje za njegov 28. rođendan koje ga je umalo rasplakalo.


Srbijanski mediji pišu da je pjevačica Severina Vučković navodno dobila i zaručnički prsten. Na Instagramu je objavila prigodnu fotomontažu uz stih svoje pjesme 'Virujem u te' i poruku – 'Sretan rođendan, ljubavi moja'. No, Seve je svoju ljubav i sreću zbog Igora pokazala i na ulicama Beograda naručivši veliki plakat ispred njegove kuće na kojem je stajala čestitka i ljubavna poruka - što je Igora ganulo skoro do suza.

Vezani članci Severina Severina nakon navoda o kaznenoj prijavi objavila ležernu fotku s mora: "Evo me doma, bolje sam odma'" Severina Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

Seve odgovara Milanu: 'Ne želi sina u javnosti, pita se kako će mu objasniti mamin pornić'

Prema tvrdnjama srbijanskih medija, Severina i Igor će na jesen ozakoniti svoju vezu i brakom. Igor je s ocem Draganom Kojićem Kebom navodno išao u kupnju zaručničkog prstena. 'To su toliko krasni ljudi i ja sam bez obzira na Igora kojeg volim zavolila sam i Dragana koji je neposredan, simpatičan, srdačan, jedan emotivan čovjek', nedavno je rekla Severina.

A bivši Severinin zaručnik Milan Popović ljut je zbog njezina objavljivanja fotografija sina Aleksandra na društvenim mrežama te preko odvjetnika traži da mu se omogući aktivno sudjelovanje u njegovom odgoju. Prijavio ju je Centru za socijalnu skrb i drugim nadležnim institucijama, a pisao je čak i premijeru Milanoviću.

Mi smo pitali i pravobraniteljicu za djecu Ivanu Milas Klarić - krši li pravo svog djeteta poznata osoba koja na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje maloljetne djece. 'Propisi ne zabranjuju objavu djece u javnosti, no njihova prava se moraju štititi', objasnila je pravobraniteljica za Dnevnik.hr.
 

 

Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rodjendan, ljubavi moja! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook