Seve se pohvalila

Koncert koji će pamtiti: 'Evo i zaručena sam večeras'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Užarena atmosfera na njezinu koncertu raspametila je gotovo četiri tisuće obožavatelja, a jednog očito malo više od drugih!

Severina je proteklog vikenda zapalila Koprivnicu. Užarena atmosfera na njezinu koncertu raspametila je gotovo četiri tisuće obožavatelja. Ovoga puta više od četiri tisuće Koprivničana u glas je pjevalo njezine najveće hitove.

Pogledaj i ovo Princ William Tako je, kako je Evo zašto princ William ne nosi svoj vjenčani prsten, razlog je jednostavan iako je to mnogima baš sumnjivo

Kuca li njezino srce malo jačim intenzitetom za nekog muškarca još će neko vrijeme ostati tajna, no prosaca očito ne nedostaje.

 

'Slažem ja i zečeve i narukvice, prstenje ... evo i zaručena sam večeras', priznaje Seve.

I Severina je samo čovjek od krvi i mesa pa se i sama našla u ulozi obožavatelja. Trenutak koji je doživjela na koncertu Brucea Springstina, svojeg idola iz mladosti, nikada neće zaboraviti.

'I tako su mu ljudi bacali pustih nekih stvari. Ja sam mu bacila taj moj šešir. On se okrenuo i uzeo taj moj šešir. ja ne znam koliko sam minuta vrištala. Ali to je za mene bilo ostvarenje svih mojih dječjih snova i najbolji koncert na kojem sam bila', priznaje Seve.

Priznanje privatnog detektiva koji je uhodio Severinu

Dan žena obilježila je na svojstven način - riječima potpore svim pripadnicama ljepšeg spola na svojem Instagram profilu.

'Sretna sam jer vidim puno žena i vidim žene koje su sretne, zadovoljne, vesele, kad dođu neke tužne pjesme, isplivaju neke svoje tuge, ali uglavnom odu kući sretne i zadovoljne', objašnjava.

Žena koja njoj najviše znači, njezina je majka Ana.

 

'Sjećam se kad sam bila mala i kad bi došla kući, bile su dvije sestre i bio je otac, međutim, ako nije bilo matere kao da kuća nije imala srca, meni je bilo prazno', prisjeća se.

Seve priprema i nove pjesme. Snimila je četiri koje će uskoro ugledati svjetlo dana. Veseli se i ulozi u mjuziklu ''Bila štorija''.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene