Uzbuđena pjevačica

Severina: 'Ili ja idem mlađa, ili se nešto događa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bajka u četiri čina, kako nazivaju, Severininu turneju 'Dobrodošao u klub', napokon je dobila svoju ilustraciju.

Odnosno,  svoj scenski identitet pod vodstvom jednog od najzanimljivijih i najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja - Tomaža Pandura.

Pogledaj i ovo Severina ''ja sam otac...'' Pogledajte cijeli komentar pjevača koji ima troje djece na situaciju u kojoj se Severina opet našla: ''Ovo je nehumano, kad bi se dogodilo da se raziđem sa suprugom...''

A njezini obožavatelji u njoj će moći osobno uživati u Rijeci, Beogradu, Skoplju, Zagrebu i Ljubljani.


>> Severina u crnoj čipki opet u središtu pažnje!

'Mi smo stvarno bili nakon prve probe uzbuđeni, ja nisam spavala. Kad su se svjetla upalila, kad je čarolija počela sa videom nekako smo svi bili tako emotivni. Znate, otišli smo na neki svoj planet. Mi smo u nekoj svojoj dimenziji i nismo više ovdje. Kad uđemo u dvoranu, mi smo onako kao Alise u zemlji čudesa', komentirala je Severina scenografiju i koreografiju na probi za riječki koncert.

Iznimno je raduje što su je prihvatili oni najmlađi.

'Drago mi je jer mi se vratila dječja publika. Jer ja imam...dobro ja imam 25 godina . Ili ja idem mlađa ili se nešto događa ili me jako vole', zaključila je Severina.

U Rijeku ju je, doznajemo, dopratio i sinčić Aleksandar koji je nedavno proslavio svoj prvi rođendan. Doznali smo da je maleni već prohodao i da uživa u maminim uspavankama.

'U stvari ja sam ga uvijek uspavljivala nekako u tišini. Ili bih mu ja pjevušila i brzo bi zaspao. Možda mu je bilo dosadno', tvrdi pjevačica.

Doznali smo i kakvu glazbu voli Aleksandar.
Njemu je bitno samo da bouncea. Pa mislim onako r'n'b. Ta pelena ide gore dolje, užasno je sladak. Ali od mojih voli Italianu, kad je bio mali to mu je bilo super,mislim kad je bio mali, sad je već nekako veliki', rekla nam je popularna mama.

Više o turneji godine pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene