Javnosti manje poznate

Fitness instruktorica je prava bomba: Upoznajte atraktivne sestre naših poznatih dama

Lucija Baban (Foto: Instagram) Lucija Baban (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban (Foto: Instagram) Lucija Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokaz su neke naše slavne dame čije su, javnosti manje poznate sestre jednako atraktivne i zgodne.

Celzijusi u obitelji Zeljković, čini se, dijelili su se šakom i kapom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Nives je na jednoj fotografiji sa svojom sestrom obožavatelje upitala: ''Je li i vama sestra i najbolja prijateljica?'' i dala do znanja da je njihova ljubav neraskidiva. Maštu je rasplamsala i njihova zajednička fotografija s jednog ljetovanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Matea je privukla više pozornosti od Nives, čini mi se da se tada i više počelo pisati o Matei što je zapravo super jer kad nadmašiš zanosne obline Nives Celzijus koje već godinama intrigiraju javnost, onda znaš da si napravio dobar posao", komentirala je naša novinarka Ena Domić. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌙 Lucija Baban (@lucijababan)

Glumica Katarina Baban, uz to što glumi, radi i kao modna dizajnerica, a sestra Lucija izabrala je nešto sasvim drugačije. Strast joj je fitness pa njezino savršeno tijelo nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Mislim da kad vidiš njezine fotke, kad si žena, prvih par dana plačeš od muke, a onda ti dođe da digneš telefon i ženu pitaš ''Dobro, kad počinjemo vježbat!'' Što se tiče muškaraca, ne znam šta se događa kad vide njezine fotke, vjerojatno ispadaju oči. Katarina je vrlo atraktivna ali njezina sestra je čini mi se vatrenija, barem po onome što vidimo prema van", zaključila je Ena. 

''Ovu tvrđavu će malo teže srušiti'' - napisala je Nina Badrić uz fotografiju sa sestrom Sunčicom koja je prilično samozatajna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌙 Lucija Baban (@lucijababan)

"Pa da, ali tu onda imamo Ninu koja ju nerijetko objavljuje na svojim profilima. Sunčica je vrlo atkrativna i u prirodnom izdanju koje se cure ne boje pokazati, to su za mene prave ljepotice jer sa šminkom svatko može izgledati dobro".

Bivša missica i finalistica ''Plesa sa zvijezdama'' Viktorija Đonlić Rađa nedavno je predstavila svoju sestru Mihaelu i otkrila da krv nije voda.

"Jednako atraktivna tamnokosa Mihaela dokaz su da su splitski geni zaista fantastični. Viktorija kao da skriva svoju sestru na neki način što nipošto ne bi trebala, međutim dobra vijest je da Mihaela ima otvorene profile i ima mnogo fotki pogotovo sad ovih ljetnih tako da mislim da mnogi koji će doći posjetiti njezin profil neće požaliti", otkrila nam je Ena. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

I pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić ima neraskidivu vezu sa sestrom Lucijom. ''Moram poželit svojoj kozici sritan imendan i rođendan i zahvalit Bogu šta mi je u jednoj osobi podario sestru, najbolju prijateljicu, suradnicu, najveću podršku, životnu radost... jednostavno sve!'' - napisala je Ivana.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

"I nisu samo sestre, nisu samo bliske prijateljice, nego su i same rekle da su ''partnerice u zločinu''! Lucija je vizažistica tako da svoju sestru često uređuje za nastupe tako da možete mislit koji spektakl nastane kad se ove dvije zgodne i atraktivne plavuše slikaju skupa, savršenih frizura, šminke". 

Čini se da je našim poznatim damama sve nekako lakše uz bezuvjetnu sestrinsku ljubav.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) +8 Megan Fox (Foto: Instagram) Celebrity Nekad najseksi žena svijeta ne može držati oči otvorene od previše botoksa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene