Nikad nije odustajao

Iskrena ispovijest Marka Škugora: ''Bilo je dana kad sam se pitao što će sutra biti, ali sve se isplatilo''

Marko Škugor (Foto: PR) Marko Škugor (Foto: PR) PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Škugor (Foto: IN Magazin) Sara i Marko Škugor (Foto: IN Magazin) Sara Škugor (Foto: IN Magazin) Marko Škugor (Foto: IN Magazin) Marko Škugor (Foto: PR) Pjevač Marko Škugor (Foto: IN Magazin) Marko Škugor (Foto: PR) Luka Basi i Marko Škugor (Foto:PR) Marko Škugor najavio emotivni koncert (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marko Škugor (Foto: PR) Galerija

Da mlađa braća i sestre često krenu stopama onih starijih, najbolji su primjer pjevač Marko Škugor i njegova mlađa sestra. Sara Škugor tek je na početku svojega glazbenog puta, ali za nju ćemo sigurno još čuti. A kako i ne bismo kad joj je mentor jedan od najboljih domaćih vokala, brat Marko.

Dobro utabanim glazbenim stazama pjevača Marka Škugora krenula je i njegova mlađa sestra Sara. Iako su se oboje glazbom zarazili još u djetinjstvu, nisu ni slutili da će pjevanje postati njihov životni poziv.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender ''Teško mi je govoriti...'' Naš pjevač priznao da se iza njegovog osmijeha krije velika bol: ''Izgubio sam brata, majku i sina, a i brak mi se raspao...''

''Ona je pjevala, ja ne."

"Marko se dosta sramio, nije htio pjevati. Otac je dosta puta radio druženja s prijateljima, tjerao je Marka da pjeva, ali to nije dolazilo u obzir, a ja sam zapravo pjevala u zboru. S 8-9 godina sam već krenula'', pričaju nam. 

Sramežljivi dječak Marko odrastao je s dvjema sestrama, a pet godina mlađa Sara rijetko se od njega odvajala.

''Mlađa sestra koju sam morao čuvati non-stop i koja je, ono, idem s prijateljima, kad evo ti nje odmah za nama. Ajde, Marko, mora sestra s vama biti. Nikad mi nije dao da se igram s njima'', prisjećaju se. 

Baš zato što danas imaju odličan odnos, Marko je potaknuo Saru da se nakon nekoliko godina pauze ponovno vrati pjevanju.

''Znam da to voli i da je zapravo stvorena za to'', kaže nam.

Ovi brat i sestra po struci su diplomirani ekonomisti koji su završili u potpuno drugim vodama.

''Mislio sam da ću završiti fakultet, raditi negdje, zaposliti se, ono standardno završiš fakultet, nađeš neki posao i onda radiš cijeli život, ali, eto, hvala Bogu da se nekako glazba uplela u sve to, zamrsila sve planove i došla do ovoga danas'', kaže nam Marko. Danas ne bi mogao bez pjevanja, ali počeci karijere za Škugora su bili itekako izazovni.

''Bilo je teško, znam, sjećam se tih godina ne tako davno da ljudi te vide, misle da ne znam što imaš, a zapravo nemaš, nemaš ni kunu u džepu i misliš što će sutra biti, hoće li biti nastupa, kako će to sve proći, ali srećom sve se isplatilo'', prisjeća se. 

Bez obzira na sve teškoće, ništa na svojem putu, kaže, ne bi mijenjao. Gotovo sve što je imao ulagao je u pjesme jer vjerovao je da će uspjeti.

''Ja nikad nisam pomislio tih godina kad je trebalo stegnuti remen, nikad nisam sumnjao da će se nekad to sve otvoriti, da će se sve vratiti'', priča nam. 

Vratilo se višestruko. Ovaj Šibenčanin danas opravdano nosi titulu jednog od najboljih vokala na našoj sceni, a što znači biti pjevač po zanimanju, donedavno je morao objašnjavati. Jedan od najtraženijih pjevača na vjenčanjima u srpnju je objavio pjesmu "Kako te jubim ja", a za jesen već ima spremnu novu.

Nove pjesme planira i Sara. Pet singlova je iza nje, a na glazbenu scenu vratila se s obradom pjesme Jasne Zlokić "Ne znam koji vjetar puše".

Nove zajedničke uspomene na pozornicama, ne sumnjamo da će u budućnosti stvarati dvoje raspjevanih Škugora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +4 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovu braku svi se čude, ali nisu ih uzdrmali ni zlobni komentari na račun razlike u godinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene