Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić i Miran Kurspahić samo su dio vrhunske glumačke ekipe koju ćete gledati u novoj seriji Nove TV.


Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić i Miran Kurspahić samo su dio vrhunske glumačke ekipe koju ćete gledati u novoj seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo'. Od ponedjeljka, 15. rujna Momčila Otaševića gledat ćete u ulozi seoskog mladića, dok će ostali biti gradska mladež. Idealna prilika da na setu serije, s glumcima porazgovaramo o tome tko je gradsko, a tko seosko dijete, kako su se pripremali za uloge, te koje su prednosti grada i sela.

Kud puklo da puklo - Borba za milijun eura započinje!

Vezani članci Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 1 Oni su sigurno najneobičniji policajci koje ste ikad vidjeli: Dino i Nino stižu u Dizmovo i napravit će dar mar! Janko Popović Volarić - 4 Janko Popović Volarić razveselio žene jednom fotografijom, a tu je i lijepa vijest: ''A vi bi terase?''

Žumberak je samo jedna od brojnih pitoresknih lokacija na kojima se serija snima. A sve to kako bi nas uvela u domove stanovnika planinskog sela Oštrovac. Glumac Momčilo Otašević utjelovljuje seoskog mladića, šarmera i renđera u mjestu koje bi, slušajući ga, svakako i sami htjeli posjetiti:

'Kud puklo da puklo' donosi priču o nekim svakodnevnim, a katkad i nimalo običnim dogodovštinama njezinih likova. Zaplet serije nikog neće ostaviti ravnodušnim. Janku Popoviću Volariću, Mirni Medaković i Miranu Kurspahiću dodijeljene su uloge gradske mladeži. Glavno je pitanje kako će se priviknuti na seoski život, jer i onima koji ga utjelovljuju, pomalo je stran:

'Ja sam odrasla u Novom zagrebu u Trnskom, na asfaltu, tak da je meni, za mene je to pojam djetinjstva, ne selo i trava i šuma', kaže Mirna Medaković.

Jedna od prepreki svakako bi bila tek navika na prednosti grada, koje je potom teško mijenjati za jednostavnost sela:

'Samo taj osjećaj da sve možeš, da možeš otić u kino, da možeš otići u kazalište, da možeš otići na izložbu, srest se s ljudima koji žive u istom gradu. Da možeš ići s tramvajem, s busom', dodaje Mirna.

A onaj koji utjelovljuje stanovnika sela, život u gradu rado bi zamijenio seoskim:

'Na selu imam kuću o onda selim s društvom na selo stalno. Tako nekako najviše uživam i ne dira me nitko, tišina je i čisto zrak', kaže Momčilo Otašević.

I baš zbog velike raznolikosti likova, njihovih navika, i svakako isplaniranih nauma, zaljubit ćete se u likove serije 'Kud puklo da puklo'. Uvjeravamo vas da ćete izabrati strane, ali i uživati u njihovu nadmetanju i to uz smijeh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju