Sergej Ćetković u veljači će nastupiti u zagrebačkoj i splitskoj Areni, a poznati glazbenik najavljuje i izlazak novog albuma.

Galerija


Ovaj crnogorski kantautor, uz to što obožava pričati viceve o lijenim Crnogorcima, sa zadovoljstvom drugima mijenja pogled na stereotipna mišljenja o njima. Jer Sergej Četković sve je samo ne netko tko miruje. Uskoro slavi 20 godina glazbene karijere i priprema novi, sedmi nosač zvuka:

Vezani članci Sergej Ćetković Crnogorski slavuj još jednom oduševio domaću publiku: "Hvala na svemu što mi se događa u Zagrebu i Hrvatskoj" Sergej Ćetković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sergej Četković: ''Žene su superiornija bića, jednog će dana sigurno vladati svijetom''

''Uporno radim na novom albumu i spremam neke nove pjesme, jer prošlo je pet godina od ''Mog svijeta'' i 2015 godine, tako da se nadam da ćemo sljedeće godine uživati u novim pjesmama'', otkrio nam je. 

Većini pjesama na svojem novom albumu dat će svoj autorski potpis. Baš kao i serijalu animiranog crtića nazvanog prema njegovim kćerima - ''Lola i Mila''.  U njegovu studiju na beogradskom Vračaru, osim glazbe, nastaju i nove epozode ovog crtića. Ono o čemu posebno vodi računa jesu poruke i ideje koje kroz crtić šalje djeci. 

Priče o Loli i Mili pretočene su i u slikovnicu. A iako su u njoj i crtiću još ''malene'', u stvarnosti su sve odraslije djevojčice. Lola pohađa četvrti razred, dok je Mila prvašić. 

Djevojčice u Sergeju, naravno, ne vide glazbenu zvijezdu, već samo voljenog tatu. A njemu i supruzi Kristini, najveća su sreća i ponos. I bitka jer njihova svakodnevica ispunjena je uobičajenim dječjim svađama:

''Stalno su u fazi da se stalno čačkaju. Vrati to je moje, nemoj ti, ja ću tu, nećeš ti nego ću ja, pa su uvijek dogovoramo noć prije da ujutro kad se probudimo, pred odlazak u školu, da sve bude mirno i fino'', priča nam. 

A dok ih gleda i uživa u njihovu odrastanju, u glavi mu se rađaju nove ideje. Sergej i Kristina bacili su se i u režiranje lutkarske predstave:

U kućnoj im radionici uvijek se, čini se, nešto zanimljivo krčka. Ono što njegove obožavatelje svakako zanima, jesu datumi koncerata. U Zagreb Sergej stiže već početkom 2020-te. Za Dan zaljubljenih priprema spektakl u Areni:

''Slavimo 20 godina moje glazbene karijere, i ususret tome došli smo na ideju da napravimo jedan lijep koncert. I da napravimo jendo lijepo pozorište od zagrebačke Arene'', otkriva. 

Na njegovim koncertima nije neuobičajeno da se mnogi zaljube ili pak zaruče. I to ga veseli jer kaže - zna koliko čovjeku ljubav znači. On je sa svojom Kristinom proživaljava više od 20 godina:

''Porodica, otac, majka, pažnja, ljubav, i mogu reći da se trudim da taj model nekako prenesem na svoj brak i svoju decu i da ih naučim da je to normalno i da tako treba biti'', zaključio je. 

Uz romantičara i promotora ljubavi poput Sergeja, Valnetinovo će zasigurno biti datum kojem se veselimo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom