Ako ste ovih dana slučajno negdje u gradu vidjeli Sergeja Ćetkovića, ne brinite se, niste se zabunili i Valentinovo nije došlo ranije. Naime, pjevač ovih dana u Zagrebu obavlja posljednje pripreme uoči velikog koncerta za Dan zaljubljenih.

Galerija


Sergej Ćetković i Zagreb vole se javno. Logično je stoga da će svoju ljubav okruniti baš na Valentinovo - velikim koncertom kojim će sve zaljubljene počastiti miljenik zagrebačke publike.

Vezani članci Sergej Ćetković Crnogorski slavuj još jednom oduševio domaću publiku: "Hvala na svemu što mi se događa u Zagrebu i Hrvatskoj" Sergej Četković (Foto: PR) Sergej Ćetković na slavljeničke koncerte u zagrebu i Splitu dolazi sa suprugom kćerima

''Pa, ja mogu samo reći hvala i nasmijati se dječački od srca'', zaključio je. 

Njegov će koncert, nagađamo, kao i dosad, uglavnom pohoditi, pogađate...

''Žene, mislim dame. Šalili smo se na tim prvim koncertima, tipa u Beogradu u Sava centru je bilo 3500 ili 3600 ljudi. Onda smo izbrojili, na prvom koncertu, to pamtim, samo četiri muškaraca'', prisjetio se. 

No taj je broj, naravno, s vremenom rastao, a Sergej se šali kako su muškarci shvatili gdje trebaju tražiti djevojku.

''Nadam da ćemo u Zagrebu sad već imati dobar broj, da se dogode neke nove veze'', govori. 

Iako iza sebe ima vojsku obožavateljica, šarmantni Crnogorac vjeran je samo jednoj.

''Ova vremena u kojima mi živimo propagiraju neke totalno druge vrijednosti, sve je zamjenjivo. Negdje se izgubio kult porodice i kult braka. Po meni je to na prvom mjestu, graditi to od samog starta s jakim temeljima, povjerenjem i puno ljubavi'', smatra. 

Stoga s obožavateljicama, kaže, nikad nije imao nikakvih problema, pa čak ni sitnih neugodnosti.

''Ne skidam burmu 20 godina, tako da... Bilo je pokušaja da stupe u kontakt sa mnom, pa onda pomisle svašta ljudi, pomisle da ću biti otvoren za neku romansu, ali ja, hvala Bogu, imam ženu koju obožavam i volim najviše na svijetu'', govori otvoreno. 

O svojoj supruzi Kristini, s kojom je proslavio 21 godinu braka, govori isključivo u superlativima.

''Mislim da su žene superiornija bića i da će za koju godinu žene vladati svijetom, kao što to već rade, makar pomalo iz sjenke, ali žene će vladati svijetom'', siguran je. 

Iako su, zbog prirode njegova posla često razdvojeni, Sergej svojoj Kristini svako jutro izmami osmijeh na lice.

''Makar jednom porukom, kao 'Dobro jutro, draga'. Volim napraviti neku ludoriju nasred lokala, restorana, iako moja žena to ne voli, ali ja volim probuditi to dijete u sebi. Ja je svake godine na godišnjicu braka ponovno zaprosim. 2014. godine kad je bio Eurosong, bili smo u Kopenhagenu. I onda sam samo brzo skinuo svoj prsten, čučnuo i počeo da je prosim, i onda smo pukli od smijeha, svi su gledali u nas, bio je blagi aplauz i onda smo još dobili šampanjac od kuće'', otkrio nam je. 

Već na samom početku svoje karijere ne samo da je prema Kristini nazvao svoj prvi album već joj je posvetio i pjesmu, a danas iste vrijednosti brižni otac pokušava prenijeti na svoje djevojčice.

Što nam je još rekao omiljeni glazbenik, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Slučajno ili namjerno? Stjepan Hauser otkrio s kime uživa na egzotičnim Maldivima