"Još sam pod utiskom i puno mi je tijelo adrenalina", otkrio je Sergej Ćetković ekipi IN magazina nakon što je sišao s pozornice zagrebačke Arene.

Galerija


Sergej Ćetković na samo je Valentinovo po prvi put zapjevao u zagrebačkoj Areni.

Vezani članci Marija Škaričić - 3 Marija Škaričić o odnosu s Goranom Navojecem: "Mi dobro funkcioniramo kao partneri, baš je dobar kolega" Đana Smajo - 2 Sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnia te mlada Đana predvodnici su novog glazbenog vala

"Još sam pod utiskom i puno mi je tijelo adrenalina", odmah je otkrio ekipi našeg IN magazina nakon što je sišao s pozornice.

"Malo je reći hvala Zagreb, hvala na svemu ovome što se meni događa u Zagrebu i Hrvatskoj. Mislim da je večeras Arena bila puna dobre energije i hvala puno na povjerenju koje ste mi dali", poručio je hrvatskoj publici glazbenik koji je time još jednom dokazao kako je omiljen među njom.

Sergej je dosad zagrebačku publiku uveseljavao u Lisinskom, a nastup u Areni bio mu je veliki izazov. "Bio sam tu jučer dok se sve montiralo pa smo gledali kako će sve izgledati. Kada poslije prazne i hladne arene vidiš prepunu arenu ljudi koji su došli nasmijani i topli, što drugo reći osim hvala ti bože što se bavim ovim psolom."

Poseban gost bio mu je mladi domaći pjevač Jure Brkljača, a ni ovoga puta nisu izostale zaruke na pozornici, točnije obnova zaruka.

"Sve za ljubav", ostiče Sergej, a čime je ovaj crnogorski slavuj razveselio svoju bolju polovicu za Dan zaljubljenih, saznajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?