Sergej Ćetković u Areni

Crnogorski slavuj još jednom oduševio domaću publiku: "Hvala na svemu što mi se događa u Zagrebu i Hrvatskoj"

Sergej Ćetković Sergej Ćetković DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković ispred monitora (Foto: Dnevnik.hr) Sergej na radnom mjestu (Foto: Dnevnik.hr) Sergej Četković (Foto: PR) +0 Sergej Četković (Foto: PR) Galerija

"Još sam pod utiskom i puno mi je tijelo adrenalina", otkrio je Sergej Ćetković ekipi IN magazina nakon što je sišao s pozornice zagrebačke Arene.

Sergej Ćetković na samo je Valentinovo po prvi put zapjevao u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Još sam pod utiskom i puno mi je tijelo adrenalina", odmah je otkrio ekipi našeg IN magazina nakon što je sišao s pozornice.

"Malo je reći hvala Zagreb, hvala na svemu ovome što se meni događa u Zagrebu i Hrvatskoj. Mislim da je večeras Arena bila puna dobre energije i hvala puno na povjerenju koje ste mi dali", poručio je hrvatskoj publici glazbenik koji je time još jednom dokazao kako je omiljen među njom.

Sergej je dosad zagrebačku publiku uveseljavao u Lisinskom, a nastup u Areni bio mu je veliki izazov. "Bio sam tu jučer dok se sve montiralo pa smo gledali kako će sve izgledati. Kada poslije prazne i hladne arene vidiš prepunu arenu ljudi koji su došli nasmijani i topli, što drugo reći osim hvala ti bože što se bavim ovim psolom."

Poseban gost bio mu je mladi domaći pjevač Jure Brkljača, a ni ovoga puta nisu izostale zaruke na pozornici, točnije obnova zaruka.

"Sve za ljubav", ostiče Sergej, a čime je ovaj crnogorski slavuj razveselio svoju bolju polovicu za Dan zaljubljenih, saznajte u videu u našoj galeriji.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene