Moda i dobar provod uvijek idu zajedno kada je u pitanju modni dvojac ELFS. Znaju to Indira Levak, Marta Fernandes, Sementa Rajhard i brojne druge dame, koje nisu propustile ugodno druženje na novoj adresi poznatih dizajnera

Galerija


Brojne poznate Hrvatice nisu željele propustiti ugodno druženje povodom otvaranja novog boutiquea omiljenog modnog dvojca ELFS. Među njima su tako bile Indira levak, Sementa Rajhard i Marta Fernandes. 

Vezani članci Indira Levak Ono kad se znaš našaliti na svoj račun: Indira se prisjetila svog nastupa na Dori uz urnebesne snimke! Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

Lijepa Marta, supruga bivšeg nogometaša Dinama, Juniora Fernandesa, blista u trudnoći.

''Nemam nekih posebnih trudničkih želja, sve je ispalo puno bolje nego što sam očekivala. Trudnoća me ne ometa u svakodnevnim aktivnostima, nisam imala baš nikakvih simptoma. Bolje se osjećam nego kad nisam bila trudna'', kaže i dodaje da će sigurno imati još djece.  

Zbog sretnog iščekivanja, Junior, koji trenutačno igra u Turskoj i blogerica, ovo ljeto neće mnogo boraviti na Jadranu. Marta će roditi sina, a par još nije siguran koje će mu ime dati. 

A kako će uskoro proslaviti godišnjicu braka, Indira je bila u potrazi za poklonom svojem suprugu. Kako kaže, godišnjice uglavnom obilježavaju spontano jer je njezin surpug veliki romantik pa je sigurna da će ju iznenaditi. 

Marta Fernandes (Screenshot: IN magazin)
Sementa Rajhard (Screenshot: IN magazin)

''Sad smo bili u Veneciji, a ja sam mislila da idemo do Crikvenice tako da - tko zna, možda odemo do Pule, a završimo u Americi'', šali se Indira na svoj način. 

Moramo primijetiti kako su ELFSi jedan od naših najambicioznijih brendova. Njihov potpis nalazi se na svemu - od kupaćih kostima, cipela, torbi, naočala, večernjih haljina pa sve do bilježnica.

Što su nam otkrili po tom pitanju, te tko je još bio na otvorenju, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Marta Fernandes (Screenshot: IN magazin)
ELFS (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL