Bivša kandidatkinja Celebrity MasterChefa okušala se u rađenju palačinki na Prvom festivalu palačinki!


Čokolada, višnja, keksi, kokos... U Zagrebu je održan Prvi festival palačinki, gdje su svoje umijeće pripremanja bezvremenske poslastice demonstrirali kandidati Celebrity MasterChefa Nove TV.

Vezani članci Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti" Sementa Rajhard - 4 Sementa Rajhard o prvoj godini majčinstva, ali i povratku na scenu: "Moraju se početi događati dobre stvari"

Iako su neki pokazali zaista vrsno znanje, i nijedna im nije zagorjela nijedna palačinka, neki su pravi majstori kada je količina pojedenih palačinki u pitanju. 'Neću reći koliko mogu pojesti, ali jako volim puno čokolade, višnji, keksi', rekla je lijepa Sementa Rajhard. Više pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!