Bivša kandidatkinja Celebrity MasterChefa okušala se u rađenju palačinki na Prvom festivalu palačinki!


Čokolada, višnja, keksi, kokos... U Zagrebu je održan Prvi festival palačinki, gdje su svoje umijeće pripremanja bezvremenske poslastice demonstrirali kandidati Celebrity MasterChefa Nove TV.

Vezani članci In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine" In Magazin: Damir Urban - 6 Damir i Milica Urban otkrili na čemu se bazira njihov odnos i zašto se s nikim na svijetu ne bi mijenjali nizašto

Iako su neki pokazali zaista vrsno znanje, i nijedna im nije zagorjela nijedna palačinka, neki su pravi majstori kada je količina pojedenih palačinki u pitanju. 'Neću reći koliko mogu pojesti, ali jako volim puno čokolade, višnji, keksi', rekla je lijepa Sementa Rajhard. Više pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!