Sementa Rajhard i Martina Stjepanović kod Dalibora Petka otkrile su koji kolega im je najdraži, koji ima najljepše oči, a s kojim će snimati vruće scene.

Galerija


Sementa Rajhard i Martina Stjepanović gostovale su u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom". Zvijezde "Čiste ljubavi" otkrile su kako će se u seriji snaći Sementa, koju ćemo od ponedjeljka gledati u ulozi Emine. "Jako sam uzbuđena. Svi prate seriju i velika su iščekivanja, zapravo mi to još više stvara tremu", rekla je mlada glumica. Emina će, priča Sementa, u mjesto doći da pronađe svoju sestru Asju, koja je u međuvremenu tragično stradala.

Martina Stjepanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Martina Stjepanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 4

"Goga", odnosno glumica Martina Stjepanović otkrila je da se sa Sementom zbližila. Nije htjela otkrili hoće li do zbližavanja doći i s Tomom. Cure su zadovoljne svojim muškim kolegama na setu, a pokazale su to i u škakljivom izazovu koji je Petko postavio pred njih. Pred njih su postavljeni Momčilo Otašević, Ivan Herceg i Marko Perić. Martina se najbolje slaže s Hercegom, dok je Sementi bliži Marko Perić.

Martina Stjepanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Martina Stjepanović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 2

Obje su otkrile i da su prvog upoznale Momčila Otaševića na setu, a za njega su se odlučile i kad su u pitanju bile najljepše oči. Najduhovitiji je, očito, Marko Perić, dok se najlakše naljuti Ivan Herceg. Martina je otkrila i da će s Hercegom imati ljubavnu scenu, dok će Sementa istu imati s Markom Perićem. Što su još cure otkrile i tko ima najbolje tijelo na snimanju, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sementa Rajhard (Foto: PIXSELL)
Sementa Rajhard (Foto: PIXSELL)