Četiri mlade djevojke dokazale su kako snove nije teško ostvariti. Iako su do jučer plesale u svojim plesnim studijima i bile nepoznate javnosti, jedan video je sve to promijenio.


Ove četiri mlade djevojke na Internet su postavile svoj video u kojem plešu uz zvuke Beyonce i postale hrvatske zvijezde. Broj pogleda njihova uratka iz sata u sat raste i sada je dosegnuo 216 000, a Britu, Karlu, Martinu i Luciju čeka i četveromjesečna turneja po Kini.

Beyonce: 'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica'

Vezani članci Slika nije dostupna Lavina reakcija na priču o djevojčici kojoj je najveća želja imati stol za pisanje zadaće Slika nije dostupna 'Čim sam vidjela njihov video, znala sam da je to to!'

Mlade, zgodne i talentirane - bave se plesom godinama, ali namjera im nikako nije bila postati zvijezdama. Novine i portale su zabljesnuli naslovi u kojima uz njih najčešće vežu epitet - seksi.

Krajnji cilj im ipak nije nastupiti uz bok Beyonce. Ipak, kažu, ne bi imale ništa protiv toga. Prišapnule su nam kako je najbolja plesačica među pjevačicama ipak Lana Jurčević. A ako i vi želite zaplesati uz njih i Beyonce, pridružite im se ove subote na radionici. Više informacija možete saznati na stranicama Facebooka ako utipkate naziv njihova videa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook