Sean Paul odradio je prošlog tjedna na Fresh Island Festivalu svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Oduševljen je našom zemljom.


Nekada je uspjehe nizao u bazenima, a danas uspješno pliva glazbenim vodama. Sean Paul prvi je puta nastupio u Hrvatskoj, a gdje drugdje nego na najpopularnijoj hrvatskoj party destinaciji. A da se ovaj jamajčanski reper na Zrću pokazao uistinu skromnim, potvrdila je i naša ekipa s kojom je Sean Paul podijelio djelić svoje initme. Kakve je zahtjeve imao uoči koncerta, kako se osjeća u novoj ulozi oca, te žali li za čime iz svoje prošlosti, otkrio je Sanji Kuzmanović.

Otkrio je tako da je već dugo želio doći u Hrvatsku pa je sretan što je konačno na Pagu. Iako je glazbenik s velikim brojem hitova na aktualnim top ljestvicama,Sean Paul je bio poprilično skroman sa zahtjevima, priznaju organizatori. "Ljubitelj je mediteranske kuhinje tako da smo tunu, carpaccia od različite jadranske ribe i slične stvari prezentirali, što Jadransko more nudi", rekao nam je Adnan Mehmedović Medo, organizator Fresh Islanda.

Sean Paul (FOTO: Dnevnik.hr)

Iza sebe ima mnoštvo hitova, surađivao je s brojnim zvijezdama i karijera mu je uistinu išla uzlaznom putanjom, pa, stoga, ne žali ni za jednom propuštenom prilikom. "Najveći uspjeh jest ostati normalan u ovom ludom poslu", otkriva Sean Paul. Iako, kaže, nije uvijek bio ono što je danas, ni za čim ne žali. A nedavno se našao u novoj ulozi. Prije 5 mjeseci postao je otac sinčića Levija Blazea koji mu trenutačno, priznao nam je, strašno nedostaje. Ono što je o njemu manje poznato jest činjenica da je bio uspješan sportaš.

Ipak, ne žali što je odustao od plivanja. "Bilo je vrijeme da prestanem s plivanjem, napravio sam što sam mogao za taj sport u svojoj zemlji. Sada sam u drugoj vrsti sporta", zaključuje glazbenik. Što je još otkrio, i kakva je atmosfera vladala na Fresh Island Festivalu, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sean Paul (FOTO: Dnevnik.hr)