Kraljica svijeta 1990.

Titulu najljepše osvojila prije 25 godina, no još uvijek oduzima dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Unatoč pobjedi na izboru za Kraljicu svijeta 1990., Danijela Gračan ostala je bez glavne nagrade.

Iako je titulu najljepše žene svijeta osvojila prije 25 godina, Danijela Gračan i dalje oduzima dah. U društvu kćerke Eme prošetala je na Sajmu vjenčanja u Rijeci. Unatoč pobjedi na izboru za Kraljicu svijeta 1990., ostala je bez glavne nagrade.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Šest godina ljubavi Spojilo ih je Zrće, a danas se žene: Kako su izgledali počeci veze Vedrana i Franke

'Trebala sam dobit auto Ferrari na godinu dana, ali tad su počela ona neka ružna događanja u našoj bivšoj zemlji i onda smo bili proglašeni zemljom visokog rizika i taj auto nikad nije došao u Hrvatsku', ispričala je Danijela Gračan, Kraljica svijeta 1990.

Severinina svadba: Ekskluzivne snimke i izjave uzvanika

Najseksi Hrvatica Vedrana Linardić u manekenskoj je karijeri nosila na stotine vjenčanica. Evo savjet budućim mladenkama kako izabrati najbolju.

'Budući da si cijeli dan u njoj i slikanje i kasnije fešta, a još si uzbuđen taj dan, mislim da ti je najbitnije da ti je ugodno, udobno i da se dobro osjećaš u njoj', rekla je Vedrana Linardić.

 

Losinj#Opetsamseudalapostotiput#behindtheshotting#loveit

A photo posted by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

 

Vjenčanje je i dalje, kažu stručnjaci, jedan od najstresnijih dana u životu. Ipak, mladenci mu pomno pristupaju, a 2016. godina obilovat će bajkovitim i raskošnim detaljima u baroknom stilu.

Začudili biste se i koliko su muškarci angažirani u samoj pripremi vjenčanja. Čak su se toliko odvažili da ne susprezaju ni od šminkanja na taj veliki dan!

'Pa sve više muškaraca želi make up, da prikriju tragove brzog brijanja ili momačku večer koja je završila ludo', rekla je Iva Berišić, visažistica.

Prvi pogledajte kako je izgledala Severinina 'haljina nakon ponoći'

O 'sudbonosnom da' sve češće razmišlja Vedrana Linardić. Na taj dan možda neće odjenuti vjenčanicu.

'Kako je krenulo, mislim da ću u kupaćem bit jer tih vjenčanica mi je više dosta! ! Ali tko zna. Mislim da će svakako veo bit ili mreža odnaprijed, to mi je tajanstveno, a opet fino, sviđa mi se', rekla je Vedrana Linardić.

A o čemu još treba misliti prije velikog dana pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene