Prošlo je gotovo 12 godina otkad je domaća publika prvi put imala priliku upoznati Sašu Lozara. Otad do danas mogli smo ga vidjeti i čuti u različitim pjesama, a sada je pripremio nešto novo, pjesmu ''Istine laži'', za koju je ovih dana snimio i videospot.


Najčešće je pjevao balade, a za ovo ljeto Saša Lozar pripremio je nešto malo drugačije. Kako kaže pjesmom Istine laži sve je iznenadio.

Vezani članci Saša Lozar Novi ljetni hit i remix u izvedbi Saše Lozara pomiče granice i nagovještava promjene na glazbenoj sceni Saša Lozar (Foto: Screenshot) Premijera: Saša Lozar ekskluzivno predstavlja pjesmu jednostavnog naziva "DA"

'Pjesma je ono, pjesma je brza, moćna energična, pjesma ima neku poruku o nekom novom smislu u životu o nekoj izgubljenoj ljubavi, izgubljenim vrijednostima, tako da je ovoga, to mi je čak jedna od najmoćnijih pjesama koje sam uopće snimio. Svi imamo iskustava dobrih i loših u ljubavi i svi imamo iskustva u nekim dvojbama u životu i lošim i dobrim momentima uvijek je to veliki dio mene u svakoj pjesmi', rekao je Saša.

Tko su tete u njegovu spotu i zašto je mamu zamijenio njima?

Videospot će biti malo drugačiji. Neće imati tipičnu priču, ali zato će Saša još jednom pokazati svoje plesno umijeće.

Saša Lozar na sceni se pojavio prije 12 godina i to u talent showu, a nakon toga bio je djelom boy benda uz Damira Kedžu i Tina Samardžića.

'To će uvijek bit dio nekog mog života. Mislim zahvaljujući tome se bavim ovime što radim danas. CUT Često sjete se ljudi pa mislim sjete se Story super nove, sjete se boy benda, svega. Valjda da imam ono kunu za svaki put kad me netko pita gdje su Tin i Kedžo bio bi milijunaš', rekao je Lozar.

Što je još otkrio Saša pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook