40 godina na sceni

Šarmantni plavi pramen: 'O tome neka govore one koje su me zloupotrijebile'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon više od 40 godina glazbene karijere Zrinko Tutić je napisao knjigu. Njegove su pjesme pjevala redom najveća pjevačka imena: Mišo Kovač, Severina, Tereza Kesovija, Massimo, Doris Dragović, Tajči i mnogi drugi.

'Uvijek sam bio na svoju ruku, uvijek sam bio čudna vrsta, prirodna plavuša, nepoznat stvor, prevaren, izdan, voljen i mažen!', Zrinko Tutić tako je sažeo svoju četrdeset godina dugu glazbenu karijeru. Melodije, stihovi, ali i otpjevane pjesme... Teško je procijeniti što ga prvo svrstava među najuglednije domaće autore.

Pogledaj i ovo showbuzz pohvalama nema kraja! Zanosne obline Nives Celzijus pale su u drugi plan zbog jednog detalja kojim je očarala pratitelje

>> Zrinko Tutić u Internetskim poslima otkrio što misli o povlačenju Doris Dragović s estrade

Probrao je samo ono najbolje i ukoričio u ovo jedinstveno glazbeno-literarno izdanje. Pjesme je pisao za najveće domaće zvijezde, no katkad je, umjesto meda i mlijeka, tekao i gorki pelin.

Teško je izdvojiti najsvjetliji trenutak Tutićeva autorskog rada. 91-e je napisao pjesmu ''Moja Domovina'', koja je svima pružala nadu u najtežim trenutcima. Doris Dragović, Tajči i Maja Blagdan s njegovim su pjesmama nastupale na Euroviziji, a nebrojene su pjesme sa Zrinkovim potpisom redovito harale top listama. Više od dvadeset godina suradnje i 9 albuma pamti i njegova muza Maja Blagdan.

Kao i u svakoj profesiji, i u glazbenoj pomaže dobar izgled. Zrinko nam je priznao da je svoj šarmantni plavi pramen u mladosti katkad iskoristio u poslovne svrhe. 'O tome više mogu govoriti djevojke koje su me zloupotrijebile', šali se Zrinko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene