"Dijeliti tugu ne možeš sa svima. I zato ga volim i strašno sam sretna da je našao treću sreću, moju kumicu koju jako volim", rekla je Sanja Doležal o svom najboljem prijatelju.


U ovotjednoj epizodi showa "Petkom s Petkom" gostovao je Vladimir Kočiš Zec. Izveo je Zec brojne svoje singlove, a u studiju su se pojavili i brojni gosti. Najvažnija od njih svakako je Sanja Doležal, koja je s njim prošla neke od najvećih uspjeha u karijeri. Prisjetila se Sanja trenutka kad su se upoznali.

Vezani članci Sanja Doležal - 1 Slavne Hrvatice se prisjetile odjevnih komada uz koje ih vežu posebne emocije: "Dosta smo se naplakale" Sanja Doležal i Mile Kekin - 2 Najneočekivanija glazbena suradnja godine, Sanja Doležal udružila je snage s Hladnim pivom: "To me vratilo u davnu prošlost"

"Upoznali smo se u garaži. Sjećam se. 1983. godine u proljeće Moka, jedan od osnivača benda, pozvao me je i pitao jesam li spremna za prvu probu. Rekla sam da jesam, došla sam uz Zeca u garažu. Nije bio strog i ozbiljan, ali nije im bilo lako, jer nisu baš bili oduševljeni što sam ja došla u bend. Nisu bili oduševljeni i zapravo me Moka doveo u bend i presudio. Prvo sam bila klinka. Nakon Đurđice, koja je vrhunska pjevačica, jedan od rijetkih glasova na sceni koji se pojavio, dolazi neka klinka koja pjeva li-la i jedini moj argument bila je mladost i vedrina. Moka je očito imao dobar nos", prisjetila se Doležal početaka u Novim fosilima.

 

Zec je priznao da su Marinko i on smatrali da je balavica. "Mi smo uz nju morali živnuti, htjeli ne htjeli", rekla je Sanja. Zec i Sanja prijatelji su cijelog života, a ona je objasila i zašto joj je Zec prijatelj za cijeli život. "Prošli smo puno lijepih stvari, smiješnih stvari, prošli smo i neke tužne, koje slome čovjeka. I jedno drugom bili smo još veća potpora. Dijeliti tugu ne možeš sa svima. I zato ga volim i strašno sam sretna da je našao treću sreću, moju kumicu koju jako volim", otkrila je Doležal. Pred njih je Petko stavio i izazov, a kako su se u njemu snašli, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.