EKSKLUZIVNO

Sanja o počecima u Fosilima: 'Ne znam što sam pjevala, sve mi je u magli'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sanja govori o Fosilima, svojoj obitelji, gubitku supruga te izazovima koje si postavlja u svojim pedesetima

Pjevačica, voditeljica, glumica, humanitarka – sve je to Sanja Doležal, koju je u rubrici 'Njeno drugo lice' ugostio Dalibor Petko. Ona je žena koja je uspjela sve svoje talente pretvoriti u posao.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Rajko Dujmić u ekskluzivnom razgovoru: 'Možda odlučim napraviti nove Nove fosile'

'Više su to ljubavi koje volim raditi. Pjevanje prije svega, pjevam od rođenja i još uvijek me to jako veseli. A volim i brbljati, razgovarti. Volim ljude', kaže Sanja koja je kao devetnaestogodišnjakinja došla u Nove fosile, u kojima je zamijenila Đurđicu Barlović. 'Bilo bi mi teže da sam bila starija, no kad me Moka, koji je osnivač Fosila pozvao na sastanak, ja sam rekla kako da ne. Mogu ja to. A onda sam shvatila, koliko je to bio veliki zalogaj. To sam shvatila već na prvom koncertu u Mariboru, na kojem sam umrla od straha. Ne znam ni što sam pjevala, taj mi je koncert u magli. Svi su bili protiv toga da uđem u Fosile, osim Moke. On je donio odluku da nova bude upravo potpuna suprotnost bivšoj pjevačici. Ali brzo sam ih sve razuvjerila', kaže Sanja potvrđujući da je Fosilima došao kraj. 'Pamtim prije svega predivne koncerte. Ali Fosili su lijepa uspomena i prošlost', rekla je pjevačica.

Prije dvije i pol godine Sanja je ostala bez svog najvećeg oslonca – supruga Nenada Šarića. 'Blagdani su u našem domu uvijek bili lijepi, svečani i radosni uz cijelu obitelj. Unazad par godina su malo tiši, ali još uvijek su lijepi i volim tu radost Božića. Bradu ćemo pamtiti po njegovom smijehu koji je odzvanjao. Na koncertima, teško sam se mogla okrenuti prema bubnjevima, uvijek je taj prvi čas šokantan. Kad si 25 godina s nekim, a sad se moram privuknuti na 25 godina bez njega', kaže Sanja, koja s Bradom ima dvoje djece – sina Luku i kćer Leu. 'Ponosna sam na svoju djecu jako, ponosnija nego na sve pjesme koje sam otpjevala u životu. Moja su djeca ostvarenje mog života', kaže Sanja koja uživa u životu i novim izazovima. 'U pedesetima je život divan, još da malo manje bolje koljena bilo bi još bolje. A snagu u životu mi daju vjera, djeca, ljubav koju sam imala i koja još uvijek traje te svaki put kad svane sunce', rekla je Sanja.

Kako Sanja priprema sarmu te cijeli razgovor s pjevačicom pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene