Novi projekt!

Nekad naše uspješne manekenke kriju se iza organizacije brojnih izbora ljepote, a sad ekskluzivno otkrivaju i što novo spremaju!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Roglić i Sanja Bjedov - 1 Tamara Roglić i Sanja Bjedov - 2 Sanja Bjedov Sanja Bjedov Sanja Bjedov Tamara Roglić +0 Tamara Roglić i Sanja Bjedov - 3 Galerija

Sanja Bjedov i Tamara Roglić desetljećima su dio hrvatske celebrity scene, a upravo pripremaju, eksluzivno otkrivaju, i novi izbor "Miss Beauty Croatia". Tko je u njihovu tandemu velika spavalica te kako je u njihovim rukama završilo čak 400 kilograma cvijeća, pogledajte u prilogu In magazina.

Ove dvije ljepotice 80-ih i 90-ih godina harale su modnim pistama. Sanja Bjedov i Tamara Roglić nekoć su bile vrlo uspješne manekenke. Sad već davne 1994. godine Tamara je okrunjena i laskavom titulom Kraljice Hrvatske. Nešto starije generacije dobro pamte i Sanjino lice iz nekad popularnih reklama.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima li talent? Kraljica Hrvatske sanja o glazbenoj karijeri - provjerite kako pjeva!

''Legendarni Simbi spot koji je ustvari bio šampon za kosu gdje ja gore ispred Katerdale silazim s autobusom. Bio je promet zaustavljen i ogroman ventilator koji meni ruši šešir s kose. To su svi tramvaji stali, ljudi izlazili van. Mi smo u to doba 80-ih godina bile prave zvijezde što se s vremenom kasnije u modelingu izgubilo'', prisjeća se Sanja. 

''Posebno mi se definitvno urezao u pamćenje Izbor za lice godine tada još Jugoslavije, gdje sam bila druga. Dobili smo naravno sponzorske cipele s ultra visokom petom od 12 cm, ja sam se spotaknula i pala na pisti, tada još nisam imala iskustvo u nošenju visokih potpetica'', priča Tamara Roglić. 

Prije 21 godinu Tamarini modni putevi spojili su se sa Sanjinim.

Tamara kao model, Sanja tad već kao agentica i vlasnica jedne od prvih modnih agencija u Hrvatskoj, snage su udružile u projektu "Lijepe žene i popularni nogometaši".

"Na neki način smo se i energetski prepoznale i povezale i svaka je s druge strane prepoznala taj jedan profesionalni pristup i to je bingo. To je ustvari ta dobitna kombinacija'', priča Sanja. 

Dovoljan razlog da Sanja, nakon što se i Tamara oprostila od modne piste, u njoj dobije ravnopravnog poslovnog partnera.

"Sa svih strana, ma nema šanse, dvije žene, posvađat ćete se, imat ćete različita mišljenja, nećete ih moći usuglasiti, pa kad dođu financije, troškovi. I evo ja volim reći da mi slavimo 21 godinu naše suradnje, da smo opstale puno duže nego mnogi hrvatski brakovi. Pogotovo moj!", priča Sanja. 

Do danas su zajedno organizirale nekoliko eminentnih izbora ljepote, na kojima su okrunjene mnoge poznate ljepotice.

''Uvijek smo bili good cop Tamara i bad cop Sanja. Priznajem, iskreno i pošteno da je moj prag i level za toleranciju uvijek bio puno kraći nego Tamarin. I uvijek kad sam ja bila nervozna ili na nekog viknula, oni su masovno dolazili plakati Tamari na rame i žaliti se", priča Sanja. 

I Tamarin fitilj, priznaje, s godinama je sve kraći, no ima jedna stvar u kojoj će uvijek biti Sanjina čista suprotnost.

''Svi prepoznaju i znaju da je Tamara velika spavalica. Tamaru ako pustiš da spava, spavat će do tri popodne'', otkriva Sanja. 

Sanja zato prema potrebi odrađuje ranojutarnju, a Tamara noćnu smjenu. Svaki minus znaju pretvoriti u plus, pa tako i onaj kad su zbog pogreške poslovnih suradnika na dalekom otoku ostale zarobljene s čak 400 kilograma cvijeća koje je služilo kao scenografija na jednom izboru.

''Drugi dobiju buket ili jedan, a Tamara i ja 400 kila, pa da ih nosimo i na leđima do Zagreba, whatever", prisjećaju se. 

Na putu posutom laticama cvijeća, ove dvije žene lavice uspješno koračaju i dalje. Za kraj eksluzivno otkrivaju da 24. studenog u Lisinskom pripremaju novi izbor "Miss Beauty Croatia", u sklopu kojeg će dodjeljivati i nagradu Timeless Beauty, ženama koje su svojom bezvremenskom ljepotom obilježila prošla desetljeća.

"Biramo i aktualnu Miss Beauty Croatia i njezine pratilje, a s obzirom da danas sve prelazi na društvene, birat ćemo i najbolju influencericu'', otkrivaju. 

Cijeli razgovor pogledajte u In magazinu. 

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene