Tip Kim Kardashian

Najpoznatija vizažistica komentirala Tiju Jurčić: "Za moj ukus dosta jak make-up"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao vizažistica novu kolekciju Hippy Gardena potpisuje Sanja Agić. Iako joj je suprug bivši vatreni, ona potpuno odudara od tipične supruge nogometaša.

Već i sam naziv nove kolekcije Hippy Gardena poručuje da probudimo ono divlje u sebi. No divljina, kako je doživljava kreatorica Đurđica Vorkapić, nevjerojatno je elegantna i posebna. Veličanstvenu kolekciju sinoć nisu propustila pogledati mnoga poznata lica. Na kraju revije uzvanici su dizajnericu nagradili ovacijama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Kao vizažistica novu kolekciju Hippy Gardena potpisuje Sanja Agić. Iako joj je suprug bivši Vatreni, ona potpuno odudara od tipične supruge nogometaša. "Ne vidim sebe uopće na taj način, gledam sebe kao osobu koja je kreativna. Ja sam imala u svojoj povijesti i frizerski salon i radila kao frizerka, ovo je bio moj slijed i san, dalje u čemu sam se pokazala još i bolja... Šalim se! Ali, nekako uvijek na taj način doživljavam sebe, to je sad kako drugi doživljavaju, ja nikad taj dio nisam isticala", rekla je Sanja Agić.

Kada je u pitanju stil, među suprugama nogometaša ističe Ljupku Gojić Mikić. A stil novih uzdanica poput Izabel Kovačić i Tije Jurčić ne prati.

Rekla je i da je obratila pozornost na make-up novopečene gospođe Mamić više nego na samu vjenčanicu! "Ja sam pogledala i moram priznati da sam pažnju obratila samo na make-up". A kakav je make up bio? "Pa specifičan, kao što ona nosi već godinama, za moj ukus dosta jak – tip Kim Kardashian", zaključila je Sanja. Što su još otkrile slavne dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene