Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Detalji iz prošlosti sada su vani u novoj biografiji koju je objavila bivša supruga Danijela Popovića.


Bivša supruga Daniela Popovića pjevača je, kroz svoju intimnu ispovijest pretočenu u knjigu, još jednom optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje. Sandra Petrž u knjizi govori i o drugim zlostavljačima s kojima se susretala kroz život.

Sigurno nije lako biti na 'crnoj listi' hrvatskih poreznika: Poznati dužnici otkriveni: Drpić, Sablić, Popović…

Vezani članci Slika nije dostupna Iznenadio priznanjem: Daniel ima još jednu kćer koju do sada nije spominjao Slika nije dostupna BORBA ZA FOTELJU Estradnjaci u utrci za saborsku plaću

'Kada me je zadnji puta udario i kada sam vidjela Dominika koji je pobjegao ispod stola, onda je nešto u meni puklo. Sa 30 eura u novčaniku sam iz Podgorice pobjegla', tada je ispričala Sandra.

Iako joj je, kaže, o tom periodu iznimno teško govoriti, tvrdi da ženama koje se trenutačno nalaze u sličnim situacijama želi poručiti da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela.

Ni pjevač Danijela Popović nije joj ostao dužan kada su izašle prve optužbe u javnosti. 'Ja ću je sigurno tužiti za štošta, za gomilu laži koje je izgovorila. Kao i za to što je ranije govorila za mene da sam je tukao. Da sam je zaista tukao, danas ne bi bio ovdje', tada je poručio nekoć poznati pjevač. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook