''Nije ovo loše''

Nakon obaranja rekorda Sandra Perković uskočila u manekenske vode: ''Uživam i osjećam se kao model''

Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković iskreno razgovarala s novinarima IN Magazina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sandra Perković (Foto: AFP) Sandra Perković (Foto: Instagram) Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Hrvatska rekorderka u bacanju diska te bivša državna rekorderka u bacanju kugle, dvostruka olimpijska i svjetska te četverostruka europska prvakinja u bacanju diska - sve su ovo titule koje krase Sandru Perković. Ovog puta vrhunska atletičarka našla se na potpuno nepoznatom terenu. Postala je manekenka.

Suradnjom i prijateljstvom Sandre Perković s dizajnericom Aleksandrom Dojčinović stil svjetski priznate atletičarke totalno se promijenio. Nabolje. Cijelu preobrazbu pratila je i nova, zavidna linija. Pa ne treba čuditi što je za novu kampanju Aleksandre Dojčinović upravo Sandra prvi put uskočila u ulogu manekenke.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

''Ovo se dosta razlikuje od moje dnevne rutine jer je moja dnevna rutina sport, ali isto tako svaka dama voli biti sređena, pa tako i ja i uživam i osjećam se kao model, i mogu reći da njima nije toliko loše'', kazala je Sandra Perković.

Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

''To je bila jedna prirodna odluka nakon toliko stvari koje smo zajedno odradile i toliko puta sam je obukla. Iza nas stoji veliko prijateljstvo i odlučile smo se ovo odraditi'', nadodala je Aleksandra Dojčinović.

Osim što je uspješna u manekenskim vodama, obara i sportske rekorde. Nedavno je u Rimu srušila rekord iz 1986. To je njezin deseti rekord, nakon kojeg su joj do titule apsolutne kraljice discipline bacanja diska ostala još samo četiri koja treba osvojiti.

Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vrhunska atletičarka Sandra Perković našla se na potpuno nepoznatom terenu i postala je manekenka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Što je o Sandri rekla ekipa sa snimanja te što nam je još Sandra otkrila, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene