Sandra Bagarić, Zdenka Kovačićek i Sanja Doležal u prvom "Babinjaku" razgovarale su o vitkoj liniji i mršavljenju. Sandri bi, kako kaže, kilogrami dobro došli da podeblja vlastiti novčanik.

Galerija


Mršavljenje i vitka linija nepresušna su tema svih ženskih razgovora. Upravo o toj temi Renata Končić Minea progovorila je u svom prvom "Babinjaku", novoj rubrici IN magazina. Minea je u studiju ugostila tri poznate dame s kojima je pričala o problemima s kilažom, prehrani i zdravom načinu života. Gošće "Babinjaka" bile su Sandra Bagarić, Zdenka Kovačiček i Sanja Doležal, a u ženskim razgovorima pridružio im se i jedan muškarac - Kenan Mandra, tvorac režima liposukcijske prehrane. Svi zajedno diskutirali su o poželjnom izgledu, višku kilograma i mršavljenju.

Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell)
Sandra Bagarić (FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell)

Vezani članci Farma - Borba za pola milijuna kuna - 8 Farmere već u prvoj epizodi dočekalo neugodno iznenađenje i novi gazda se našao na mukama: "Ne volim mrzovoljne ljude" Suzy Josipović Redžepagić - 3 Kojim su se poslovima bavili poznati Hrvati prije slave: "Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala"

Sandra Bagarić priznala je da nikad nije imala problema s viškom kilograma, a otkrila je i da je upravo zbog toga na 'gubitku'. "Mislim da vitka linija nije izvor ženskog samopouzdanja. Poznajem puno opernih pjevačica koje imaju višak kilograma i koje imaju samopouzdanja i imaju stav. U tom opernom svijetu plaćaju ih po kilaži tako da sam ja skromno plaćena kao jedna operna pjevačica", kroz smijeh je ispričala Bagarić.

Potrebe za dijetama nikad nije imala, no priznaje da kako godine idu boji se jastučića koji nastaju oko trbuha. "Ne bih htjela izgubiti svoj strukić", napomenula je Bagarić.O svojim iskustvima progovorile su i Sanja Doležal, ali i Zdenka Kovačićek. Njihove priče pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.