Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domaći pjevač došao je promovirati novu pjesmu, međutim snimanje nije prošlo kako je zamišljao...


Snimanje priloga za In Magazin Sandiju Cenovu ostat će zauvijek u sjećanju. Naime, dok je promovirao svoju novu pjesmu 'Još jedna o njoj',  usred razgovara upao je bijesni muškarac.

Sandi Cenov progovorio o inspiraciji za vlastite pjesme

Vezani članci Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni Dalibor Petko Dalibor Petko prihvatio urnebesan izazov Britney Spears i pratitelje nasmijao do suza, tko ga je odradio bolje?

Mišićavi mladić optužio je pjevača da  njegovoj zaručnici poznati pjevač šalje sms poruke. Ni kriv ni dužan, Sandi je morao objašnjavati situaciju, a kad se u razgovor umiješao voditelj Dalibor Petko došlo je i do fizičkog obračuna.

Naravno, sve je to bio isplanirani dio skeča kako bi se što više zavaralo Cenova. U ulozi ljutitog zaručnika našao se profesionalni trener Marko Lončar.

'Bio je jako uvjerljiv. Znao sam da nisam kriv i da to moramo sada riješiti, makar bila u pitanju i  šora', rekao je Sandi. Kako je izgledala skrivena kamera Nove tv, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook