Gledamo ih na Oscarima?

Samo za IN Magazin Matija Vuica otkriva kolekciju glamuroznih kaputa koji se mogu nositi kao haljine!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Galerija

U kreativnoj kuhinji Matije Vuice uvijek se krčka nešto zanimljivo. Ovog puta osmislila je kolekciju glamuroznih kaputa koji se mogu nositi i kao haljine. Hoćemo li neki od njih vidjeti i na ovogodišnjim Oscarima, otkrila je samo za In magazin!

''Riječ je o svilenim kaputima od svilenog pliša koji inače obožavam i često ga i nosim. Može se nositi sam za sebe, ali isto tako i ispod njega se nešto može nositi. Može biti kratka haljina kao minica i može se nositi kao duga večernja haljina'', govori Matija Vuica. 

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Izlet u dizajniranje kaputa Matija je imala samo jednom, sada već daleke 2014. godine.

''Uf, to sam već zaboravila, to je bio jedan neobičan iskorak, a riječ je bila o tome kako kaput nositi osim kao dnevnu odjeću da može biti i dodatak večernjim haljinama da te haljine mogu viriti ispod kaputa. Bili su svi pastelni i stvarno je lijepo izgledalo. '', prisjetila se. 

Ta modna priča dobila je sada nastavak, ali u jednom luksuznijem izdanju.

''Ono što daje posebnu ležernost su džepovi koji su urezani u dubokoj faldi'', govori Matija, a cijelo objašnjenje možete saznati u videu. 

Svi modeli imaju duboko otvorena leđa.

''Neki imaju te šalove koji su apsolutni hit na dnu kojih su kristalne rese, a neki pak imaju revere bogato ukrašene detalje od perja'', priča Matija. 

A s obzirom na to da su tako glamurozni, morali smo pitati hoćemo li ih možda vidjeti na oskarovskom crvenom tepihu.

''Joj kad kažeš Oscari odmah me uhvati sjeta, ne znam da li će se dogoditi i što će se dogoditi, ali ono što ja pripremam to je moja  velika revija koja se trebala dogoditi krajem godine, ali dogodit će se vrlo rano na proljeće, već imamo datum, ali vam neću reći, a grad neće biti Zagreb'', govori Matija. 

Bit će vrhunac Nomadice, niza revija iznenađenja, kojima Matija obilježava 40 godina rada. Zasiguno će tada na pisti zablistati i glamurozni kaputi - haljine.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron Charlize Theron +11 Charlize Theron (Foto: Instagram) Celebrity Slavna ljepotica sina odgaja kao djevojčicu, a sada je objavila i njihovu rijetku fotografiju pa izazvala lavinu reakcija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene