Najotkačenije modne kombinacije!

Pogledajte što sve skriva ormar Borne Kotromanić: ''Novac nije nužan da izgledate wow, ja volim provocirati!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 +0 Borna Kotromanić - 5 Galerija

Modne kombinacije Borne Kotromanić neki hvale, a nekima se ne sviđaju, no jedno je sigurno - nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Kada je u pitanju odijevanje, hrabrosti joj ne nedostaje. Samo za IN magazin iz najzanimljivijeg hrvatskog ormara izvukla je originalne modne kombinacije i objasnila svoje viđenje mode.

Zavirite s ekipom IN magazina u najoriginalniji hrvatski ormar, onaj Borne Kotromanić. Ona nam je pred kamerama pokazala neke najotkačenije modne kombinacije, a među prvima je predstavila najdraži komad koji zbilja samo ona može odjenuti. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''nas 20 je palo!'' Zvijezde školarci: Grdović pao razred, a Lidija za dvojku morala otpjevati ''Lijepa li si'' pred cijelim razredom!

''Pa, slažem se, ali puno stvari mogu samo ja jer za neke stvari treba i tijelo i ljepota i tako dalje'', govori Borna. A ima ona i svoju najluđu kombinaciju. 

''Vjerojatno ove crvene hlače, a najekstravagantniji komad su jedne duge čizme'', govori Borna, a sve to možete vidjeti u našem videu.

Ovako je ona opisala svoj modni stil: 

''Ja sam kao dijamant s puno lica, nikad ne znaš gdje će biti odsjaj toga dana, ovisno o tome kako sam se probudila, što me u tom trenutku inspiriralo, potaknulo...'', objašnjava Borna te tvrdi da za svaki event stane pred ormar samo 15 minuta ranije. 

''Nikad ne razmišljam puno što ću, kakvu ću frizuru. Najvažnije mi je da sam opuštena i dobro raspoložena pa onda sve ispadne najbolje što može'', objašnjava Borna. 

''Odjeća koju nosim i način na koji je nosim prvenstveno je izraz moje osobnosti, nikad nečije kreacije. Ono što nosimo je neka naša šetajuća osobna iskaznica, govori puno više o nama nego što bismo mi možda o sebi svjesno mogli reći'', priča Borna. 

A ulaže li puno novaca u svoju odjeću?

''Pa, rekla bih s obzirom na ovu svoju kombinaciju da novac nije nužan da izgledate wow. Puno je važnije ulagati u ljepotu, istinsku, unutarnju, zdravlje, vježbanje, inteligenciju. Onda i s jeftinim komadima možete postići wow efekt jer je osobnost ipak ono što najviše upada u oči'', zaključila je. 

Borna također kaže da su sve što ona nosi samo obični predmeti koji kad ih ona iskombinira izgledaju neobično. 

''Nikad se tu neće naći neki zaista wow dizajnerski komad jer mene to sputava, osjećala bih se kao da sam u službi dizajnera. Ja ću i tu svoju kombinaciju upotpuniti kvalitetnom ili trendovskom cipelom, ona će se utopiti u moju kombinaciju, neće vrištati, biti dominantna'', objasnila je, a novinarka Ana Vela dotaknula se vizira koji je nedavno nosila te istaknula da je teško da je s njim prolaznici neće primijetiti. 

''A vidiš, taj vizir košta 80 kuna i vjerojatno ga prodaju na stotine, tisuće, ali ga primijetite na meni. Da ga stavi netko drugi u sivoj majici i hoda spuštene glave, ne biste vidjeli ni njega ni vizir'', zaključila je Borna. 

''Ja sam pobjegla vragu iz vreće i zaista volim provocirati jer u tim situacijama vidiš tko te voli, a tko te latentno mrzi. Onda oni koji te vole voljet ćete još više, a često oni koji te vole ne neće moći odoljeti, pa će guja pokazati jezik'', priča Borna. 

Je li Zagreb sredina za modne kombinacije poput njezinih?

''Ja sam sebe etablirala vani, hodala centrom Pariza, bila gost najekskluzivnijih svjetskih hotela, opera i restorana. Dovoljno sam znala kako se mogu nositi, koje su mi granice i što može proći, a što ne. Dolaskom u Zagreb sigurno nisam bila spremna da se prilagodim na Zagreb, nego možda da ja Zagreb približim nekom drugom svjetskom centru'', objasnila je. 

A što sve skriva Bornin modni ormar, pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene