Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na jednoj od najljepših pješčanih plaža na našoj obali, Rajskoj plaži u Loparu na Rabu, treću se godinu zaredom održao Samba festival.


Priznajte, i vi ste samo gledajući ove kadrove poželjeli svim brigama reći zbogom i zaplesati. Brazilka Anny ovaj uzbudljiv i senzualan ples jednostavno ima u genima. 'To je samba iz Brazila, naravno. Mora biti jako eneregična, trebamo puno energije, to je uživancija. To za mene nije posao zato ja obožavam sambu, to je uživancija', rekla je plesašica Anny Alves.

Vezani članci Nesreća u Brazilu Nisu sigurni ni kad su prizemljeni: Kamion se zabio u helikopter pa petero ljudi završilo u bolnici Slika nije dostupna Biciklima se spuštali niz najopasniju cestu na svijetu!

17-godišnja navijačica svojim potezom 'uprskala' posao iz snova

Samba osvaja svojom jednostavnošću i ritmom koji struji kroz cijelo tijelo. Oni koji su se probali izvijati u latinoameričkim ritmovima kažu da se pokreti mogu lako savladati no bitno je da u vama kuca srce puno strasti i energije.

Posebnu draž sambi daju i kostimi tipični za karnevalsko ludilo po ulicama Rio De Janeira i mnogih gradova diljem Brazila. Pješćane plaže, ples i non stop fiesta...čovjek se poželi iz ovih stopa preseliti u Brazil.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook