Mlada rukometna senzacija, 24-godišnji Stefan Vujić otkrio je čime ga je osvojila njegova djevojka Tamara, s kojoj je već šest godina u vezi.


U Opatiji je održan izbor za Miss Primorsko-goranske županije. Budući da misica mora biti lijepa, ali i pametna, kandidatkinje su bile podvrgnute malom testu opće kulture i snalažljivosti. Uz to, doznali smo i koju ljepoticu ljubi rukometna senzacija Stefan Vujić.

Vezani članci Andrej Plenković i ministri Donosimo modni pregled inauguracije - doznajte tko je pogodio, a tko pogriješio odabirom? Mate Bulić sa suprugom Zdenkom i kćerkom Katjom (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Mate Bulić priprema tri koncertna spektakla, a na jedan mu dolazi najstarija obožavateljica sa zanimljivom pričom

24-godišnji Vujić već šest godina je sa svojom boljom polovicom, voditeljicom Tamarom Rogić. Ona ga je osvojila 'prije svega glavom'. 'Iako je jako jako prekrasna, izuzetno je pametna, ima čvrst karakter i jako je ambiciozna.'

Što to sve morati znate o novoj Miss Primorsko-goranske županije, Nini Jelenković i bivšoj Miss Hrvatske, Lani Gržetić, provjerite u prilogu IN Magazina.