Iako na fotoruletu nema sreće

Najteža odluka u životu domaće zvijezde ispala je – najbolja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Operni pjevač Ronald Braus, jedan od natjecatelja megapopularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u intervjuu za inMagazin priznaje kako na fotoruletu nema sreće.

Ronald Braus, 41-godišnji operni pjevač rodom iz Rovinja, sudjelovanjem u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', donio je kako kaže 'najtežu odluku u svojem životu'.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Jasna Palić Picukarić: 'Zbog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prepoznaju me na ulici!'

Danas, zbog sudjelovanja ne žali, dapače - najviše ga vesele usputni komentari susjeda i prolaznika. 'Svi pitaju za štiklu, svi pitaju za šminku, svi pitaju za pokrete, gestikulaciju, di su nokti, ali mislim da nas je sve zadesilo, i Giuliana, i Dooksa i Marija, zapravo smo svi imali dovoljno ženskih likova. Mislim da je publici zanimljivije kada se muškarac pretvara u ženu nego obratno. To je kao veća fora', kaže Ronald.

Angažman na ovom projektu zahtijeva mnogo rada - od jutra do sutra, kaže, pa mu ne ostaje vremena za rad na nekim novim projektima.

'Ne stignem na trening, ne stignem trčat, ne stignem normalno jesti, ne stignem u šoping, ne stignem kupaonicu očistiti. Potpuno mi je život pretvoren u tvoje lice. Onda vidim  se vidim na ogledalu i kažem - aha tvoje lice ipak zvuči poznato, pa makar i na prljavom i na prljavom ogledalu u svojoj kupaonici', šali se pjevač.

Ronald je samostalni umjetnik koji vodi i vlastito putujuće kazalište. Prije nekoliko godina kada je donio takvu odluku, nije požalio, jer status opernih pjevača u Hrvatskoj, tvrdi, nije jednostavan. Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene