Pravo iznenađenje

VIDEO 'Nakon ovoga mogu u Hollywood'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igor je mislio proslaviti rođendan u krugu obitelji, no njegova supruga pobrinula se da ovo slavlje bude drugačije.

Umjesto restorana i tople večere na izlasku iz lifta Igora Pavlovića dočekali su Baruni koji su mu zapjevali omiljenu pjesmu Dobro mi došla stara ljubavi.

Pogledaj i ovo Nina Badrić, Marko Tolja (FOTO: Instagram) zavapila "Isuse Bože!" Nije krila razočaranje: Tolja progovorio o zarukama i šokirao Ninu

Ekskluzivno na portalu Dnevnik.hr poslušajte novu navijačku pjesmu Baruna 'Ovo je najbolji tim'

'Ovakvo nešto nisam nikad doživio. Baš pravi šok', rekao je uzbuđeni slavljenik koji nije ni slutio što ga čeka. Naime, ekipa iz Baruna Igora je dovela na set gdje se snimao spot za njihovu novu navijačku pjesmu 'Ovo je najbolji tim'. 'Oduvijek ih voli, a posebno sad u vrijeme Prvenstva. Stalno se sluša Neka pati koga smeta', rekla je supruga Nikolina.

Baruni su mladi bračni par oboružali kockicama i snimanje je krenulo, a simulirale su se sve moguće situacije: navijanje, golovi, crveni kartoni, penali.... 'Nakon ovoga mogu u Hollywood', izjavio je slavljenik.

Baruni su imali i pune ruke poklona, a što je Igor dobio te kako se snašao pred kamerama pogledajte u videu. Iznenađenja i dalje šaljite na mail petko@nova.tv i dopustite da vas iznenadi ekipa voditelja Dalibora Petka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene