Četverodnevno vjenčanje stoljeća , kako su mnogi nazvali glamuroznu obnovu zavjeta milijunašice i nasljednice dinastije Hearst Fabiole Beracase i njezinog supruga bankara Jasona Beckmana, započelo je u petak u posebno za ovu priliku preuređenoj palači Sponza.


Mladenka Fabiola Beracasa se oko 10 sati i 30 minuta ujutro pojavila na Stradunu te otišla u franjevački samostan na fotografiranje. Za ovaj poseban dan odabrala je haute couture Givenchy vjenčanicu,  vrijednu oko 100 tisuća eura.

Napokon su objavljene i prve službene fotografije s vjenčanja Kim Kardashian i Kanye West

Vezani članci Slika nije dostupna Večera je poslužena: Bogati mladenci glavna atrakcija na Stradunu Slika nije dostupna FOTO Jet set u Dubrovniku: Milijarderka u vjenčanici pobjegla od kamera!

Kreirao ju je dizajner Ricardo Tisci, koji je  vjenčanicu izradio  i za nedavno vjenčanje Kim Kardashian. I osobno je došao u Dubrovnik kako bi vidio Fabiolu u vjenčanici. Fabiolin suprug Jason Beckman ispred palače Sponza dočekivao je uzvanike,   riječ je o tristotinjak pripadnika svjetskog jet seta, među kojima su poznati odvjetnici, brokeri, liječnici, dizajneri i umjetnici.

Nakon obnove bračnih zavjeta  mladenci su ispred palače Sponza imali i službeno fotografiranje. Fotoreporteri iz cijeloga svijeta tako su zabilježili i njihov poljubac. Mladence i njihove goste baš kao i mnoštvo koje je na Stradunu pratilo vjenčano slavlje oduševio je Linđo koji je u čast mladenaca otplesao tradicionalni dubrovački ples. Ceremonija vjenčanja počela je nešto prije podneva i trajala je 20-ak minuta nakon čega su gosti otišli na  ručak u Knežev dvoru. Iako pripadnici osiguranja nisu dopustili da previše razgovaramo s gostima, uspjeli smo doznati kako je protekla svadba.

Eksluzivno za naše kamere svoje dojmove s vjenčanja s nama su podijelili i mladoženjini roditelji: 'Bilo je prekrasno. Prekrasna mlada i zgodan mladoženja'.

Mladence i njihove goste baš kao i mnoštvo koje je na Stradunu pratilo vjenčano slavlje oduševio je Linđo koji je u čast mladenaca otplesao tradicionalni dubrovački ples. Iako se u Dubrovniku očekivala Holivudska krema najavljivani Angelina Jolie i Leonadrdo Di Caprio nisu viđeni među uzvanicma. No u gradu je viđena Kate Hudson. Jučer navečer večerala je u jednom od najskupljih dubrovačkih restorana. Neslužbeno  doznajemo  da se susrela s mladencima, ali da na vjenčanju nije ostala.

Šef američkih pripadnika osiguranja priznao nam je da su na ovom projektu  radili oko  godinu dana. Uzvanici uglednog  para večeras će  kako doznajemo večerati  u kazalištu Marina Držića.  Sutra se slavlje nastavlja na otoku Lokrumu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook